Neler Yeni

Assetto corsa mı assetto corsa competizione mi daha iyi

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Osman_1818
Bu 2 ki oyun arasında kararsız kaldım assetto corsa competizione de sadece pist mi var. Hangisini önerirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Berat ışık
İlgilendiği Kategoriler
oyun
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199059892623/
Twitter
Beratisik28
Discord
aspectstar2
Steam ID
76561199059892623
YouTube
Artyom3731
Hocam assetto corsa competizione full yarış odaklı yani sadece gt3 gt4 ve gt2 arabları ile gerçek hayati pistlere yarışabilrsiniz gerçekten güzel bir oyundur asseto corsa ise kendiniz modlayabildginiz zaman aşırı güzel olur istedigimiz araba hariata kurun oynayın kısacası gerçekci ve profesyonel bir similasyon istiyorsanız competizione alın eğer ben yok sadece müslüm açıp otobanda gazliicam derseniz asseto corsa alın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Shutoko haritası için bence asetto corsa
değmez hocam oynayış amacona göre seçmeli bi harita için değmez

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Osman_1818
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam assetto corsa competizione full yarış odaklı yani sadece gt3 gt4 ve gt2 arabları ile gerçek hayati pistlere yarışabilrsiniz gerçekten güzel bir oyundur asseto corsa ise kendiniz modlayabildginiz zaman aşırı güzel olur istedigimiz araba hariata kurun oynayın kısacası gerçekci ve profesyonel bir similasyon istiyorsanız competizione alın eğer ben yok sadece müslüm açıp otobanda gazliicam derseniz asseto corsa alın
Mesaj otomatik birleştirildi:

değmez hocam oynayış amacona göre seçmeli bi harita için değmez
Asetto corsa competizione de sadece pist lermi var otoban vb. Yokmu.

WOYAC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
sefa mert
Bu 2 ki oyun arasında kararsız kaldım assetto corsa competizione de sadece pist mi var. Hangisini önerirsiniz.
assetto corsa daha çok serbestlik sunuyor modlar sayesinde otoban modları ai trafik modları araç modları falan filan assetto corsa competizione ise tamamen gt yarış simulasyonu olarak geçiyor ve mod kuramıyorsun diye biliyorum sadece yarış pistleri ve gt araçları karar senin

Top Bottom