Neler Yeni

Assetto Corsa'yı Klavye İle Nasıl Daha Düzgün Oynayabilirim ?

hamzacolk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
977
İsim
Hamza Çolak
Instagram
hamzacolk
Arkadaşlar Assetto Corsa aldım zevkli de bir oyun. Fakat viraj dönerken epey zorlanıyorum hızımı aşırı düşürmem gerekiyor. Daha kolay hale nasıl getirebilirim?

Birde arabalara modifiye yapabiliyor muyuz ? teşekkürler.

Fortunata

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
554
İsim
Uğur Hasmaden
Instagram
ugur_hasmaden
Arabalara modifiye yapılmıyor. Mouse ile dönmeyi açarsan çok rahatlarsın.Mouseu direksiyon olarak kullanabiliyorsun.

dost ayran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
babamrb
mouse kullan her zaman mouse en iyisidir. direksiyon setim var ama ets yi mouseyle oynuyom daha hoş

VorTex12

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hocam assetto corsa similasyon oyunu olduğu için klavye ile oynamak baya zor. En azından gamepad alabilirsiniz. Mesela forza,nfs gibi oyunları klavye ile oynamak daha basittir çünkü onlar tam olarak similasyon oyunu değil.

hamzacolk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
977
İsim
Hamza Çolak
Instagram
hamzacolk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
mouse kullan her zaman mouse en iyisidir. direksiyon setim var ama ets yi mouseyle oynuyom daha hoş
Hocam assetto corsa similasyon oyunu olduğu için klavye ile oynamak baya zor. En azından gamepad alabilirsiniz. Mesela forza,nfs gibi oyunları klavye ile oynamak daha basittir çünkü onlar tam olarak similasyon oyunu değil.
Arabalara modifiye yapılmıyor. Mouse ile dönmeyi açarsan çok rahatlarsın.Mouseu direksiyon olarak kullanabiliyorsun.
teşekkür ederim. Supra sürmek için önerebileceğiniz sunucu var mı ?

Top Bottom