SüleymanÇakır.
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,927
Astiye ineceğim sonrasında aşağıda metro var dediler. Ankara kartım yok orada ne yapmam gerekiyor. Yht garini kullanacağım.
Astiye ineceğim sonrasında aşağıda metro var dediler. Ankara kartım yok orada ne yapmam gerekiyor. Yht garini kullanacağım.
eğer ağır yükü yoksa direkt maltepede inip altçetip vasıtası ile direkt yht garına geçebilirGişeden tek geçişlik alıp Ankaray'a binip Kızılay'da iniyorsun hiç metrodan çıkmadan OSB Törekent yönüne yürüyüp biniyorsun. Ulusta inip Google haritalar yardımıyla maksimum 10dk yürürsün.
TeşekkürlerGişeden tek geçişlik alıp Ankaray'a binip Kızılay'da iniyorsun hiç metrodan çıkmadan OSB Törekent yönüne yürüyüp biniyorsun. Ulusta inip Google haritalar yardımıyla maksimum 10dk yürürsün.
Agur yuk yok ankaray'a binerken tek gecisik kart satılıyormus galiba. Onu alıp Maltepedr ineceğim inşallah. Teşekkürler.eğer ağır yükü yoksa direkt maltepede inip altçetip vasıtası ile direkt yht garına geçebilir
kısacana aşti->ankaray->maltepe->altgeçidi sorun->iniş ve çıkışli bir geçit yolculuğu->yht garındasınız
yük varsa kızılaya gidin oradan keçiören metrosuna geçin ( bildiğim kadarı ile var geçiş) ve YHT gar istasyonunda inin indiğiniz yerden çıkınca garı görürsünüz hemen önünüzde olacaktır ayrıca altgeçitten gittiğiniz senaryo da aynı istasyona götürecektir sizi
kartı da arkadaşın dediği gibi oradaki gişelerden tek binişlik alabilirsiniz
Kredi kartı çalışıyor diye biliyorum artık toplu taşımada.Teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Agur yuk yok ankaray'a binerken tek gecisik kart satılıyormus galiba. Onu alıp Maltepedr ineceğim inşallah. Teşekkürler.
Kredi kartı çalışıyor diye biliyorum artık toplu taşımada.
Kredi kartım yok maalesef. Tek gecişlik kart satmiyorlarsa biraz sıkıntı olacak.Kredi kartı da çalışıyor. Temassız özelliği olan kredi kartıyla da girebilirsin
Evet en mantıklısı bu gençlik parkının içinden yürümeGişeden tek geçişlik alıp Ankaray'a binip Kızılay'da iniyorsun hiç metrodan çıkmadan OSB Törekent yönüne yürüyüp biniyorsun. Ulusta inip Google haritalar yardımıyla maksimum 10dk yürürsün.
en mantıksızı bu aradaEvet en mantıklısı bu gençlik parkının içinden yürüme
Doğru yeni hattı unuttum eskiye gitti kafam senin dediğin daha mantıklıen mantıksızı bu arada
sadece yol uzatır
yeni hatta da gerek yok aga maltepeden direkt altgeçit var yolun karşısına geçecek sadece.Doğru yeni hattı unuttum eskiye gitti kafam senin dediğin daha mantıklı
O alt geçitte yeni yapıldı eskiden anadolu da inip anadolu kapalı çarşısını kullanırdık. Öyle de uzar diye demedimyeni hatta da gerek yok aga maltepeden direkt altgeçit var yolun karşısına geçecek sadece.
yok hocam o da o kadar uzun sürmüyor da yht istasyonunu direkt bağladılar ama yüklen biraz sıkıcı olabiliyor o.O alt geçitte yeni yapıldı eskiden anadolu da inip anadolu kapalı çarşısını kullanırdık. Öyle de uzar diye demedim