AŞTI'den Yht garina nasil giderim?

yok hocam o da o kadar uzun sürmüyor da yht istasyonunu direkt bağladılar ama yüklen biraz sıkıcı olabiliyor o.
inişli çıkışlı bir tık o geçidi de bir ara ankaraya geldiğimde öylesine bulmuştum
Evet sıkıcı sadece yürüyen yol yapmışlar sağa sola dükkan yapılabilirmiş, boş kalmasın diye sona ufak bi kütüphane yapmışlar sadece. Orası yapılınca kapalı çarşı esnafıda bitti hiç yoktan maltepeye taşınırdı dükkan olsa

Evet sıkıcı sadece yürüyen yol yapmışlar sağa sola dükkan yapılabilirmiş, boş kalmasın diye sona ufak bi kütüphane yapmışlar sadece. Orası yapılınca kapalı çarşı esnafıda bitti hiç yoktan maltepeye taşınırdı dükkan olsa
ankarada ulaşım sıkıntılı hocam bir de o da eklenince iyicene kanser ediyor.
20 yıldır ankaradayım doğma büyüme ulaşım olarak bizim buralara en azından tren metro otobüs geliyor ancak gene işkence bir yere gitmek.
çözemediler bir şu ulaşımı

ankarada ulaşım sıkıntılı hocam bir de o da eklenince iyicene kanser ediyor.
20 yıldır ankaradayım doğma büyüme ulaşım olarak bizim buralara en azından tren metro otobüs geliyor ancak gene işkence bir yere gitmek.
çözemediler bir şu ulaşımı
Evet gerçekten sıkıntı. Eryamandayım eve yakın otobüste metroda var ama kuş bakışı 3km ötedeki etimesguta gitmek 1 saat. Yürüme gitmekte 1 saat zaten

yok hocam o da o kadar uzun sürmüyor da yht istasyonunu direkt bağladılar ama yüklen biraz sıkıcı olabiliyor o.
inişli çıkışlı bir tık o geçidi de bir ara ankaraya geldiğimde öylesine bulmuştum
Ben ankarada yaşarken o upgradeler daha gelmemişti. :D

Ben ankarada yaşarken o upgradeler daha gelmemişti. :D
hocam upgrade kırk yılda bir geliyor.
ben liseye geçtiğimde 3 istasyon treni uzatıyorlardı ne güzel dedim
şu an üniversite 3. sınıf oldum daha halen açılmadı.
mamak metrosunu da daha yeni yeni başlayacaklar herhalde.

Geri