Neler Yeni

Astral seyahat deneyimleyen var mı?

helallao

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Helal Lao
Hayatımın farklı yıllarında bir kaç kez astral seyahete benzer uyku esnasında bedenden çıkma durumu yaşadım ya odamın içinde oldum ya bir anda bambaşka ortamlara ışınlandım kan ter içinde uyanıyordum fakat hiç astral seyahati kendi isteğimle bilerek denemedim hep kendiliğinden oldu astral seyahati deneyimleyen şöyle, şu şekilde oluyor diyen var mı?

Merdonaldo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
Mert
Çok denedim olmadı sonra geri dönemem diye korktum bıraktım

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
hocam neden astral seyahati deniyorsunuz ki çok saçma ve garip bana göre.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,380
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Astral seyehat diye bir şey yoktur, uyku esnasında görmüş olduğunuz aşırı gerçekçi bir rüyadan ibaret bu durum. Psikolojide de hatta bir karşılığı vardı tam hatırlamıyorum bir doktora tezi olarak okumuştum sanırsam şeydi kendinizin belirli bir kısmını veyahut kendiniz ile ilgili bir davranışı kendi parçanız olarak kabullenemediğinizden ötürü bedeniniz sizin değil de başkasına ait ancak onu yöneten sizmişsiniz gibi hissediyormuşsunuz. Kendi iç dünyanız ile çatışmanız var ise buna bir son vermeniz gerek diye düşünüyorum, kendinizi olduğunuz gibi kabullenin

Aquamen

80+ Bronze
bilgin olmadan sakın astral seyahat deneme öldürürler seni ya da ağzın burnun yamulur onu yapmak detaylı bir bilgi ve koruma gerekli
hatta mavi gözlü insanlar başka bir aleme gidebilir

helallao

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Helal Lao
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam neden astral seyahati deniyorsunuz ki çok saçma ve garip bana göre.
Ben denemiyorum kendiliğinden oluyor gerçi en son çok uzun zaman önce oldu belki 1 yıl geçmiştir
Mesaj otomatik birleştirildi:

bilgin olmadan sakın astral seyahat deneme öldürürler seni ya da ağzın burnun yamulur onu yapmak detaylı bir bilgi ve koruma gerekli
hatta mavi gözlü insanlar başka bir aleme gidebilir
Bende mavi gözlüyüm göz rengi olayı nedir? ve ben denemiyorum bende kendiliğinden oluyor

CharlesPolat

80+ Bronze
Hayatımın farklı yıllarında bir kaç kez astral seyahete benzer uyku esnasında bedenden çıkma durumu yaşadım ya odamın içinde oldum ya bir anda bambaşka ortamlara ışınlandım kan ter içinde uyanıyordum fakat hiç astral seyahati kendi isteğimle bilerek denemedim hep kendiliğinden oldu astral seyahati deneyimleyen şöyle, şu şekilde oluyor diyen var mı?
Sen rüya görmüşsün kardeşim ya da gerçeklik algını kaybetmişsin

neon ne9

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
neon ne9
uykuda bende seyehate çıkıyorum ama hep kadınlar oluyor

Top Bottom