erol tas sen bilal tasin abisimisin
kardeşim sen anlmıyorsun galiba ? tanıdıgım hoca var ondan duydum bizzat yürü sen otobüsle git bak 10 dakikaya ruhlar alemindesinbunu bizde biliyoz boş yapma ama geri donebilirsin zaten direk kendini kasarsan geri dönersin.
hatta orda yaratıklar falanda var burda hocadan dinledım dıyorum bana hala araştırdım google oyle diyor boş boş konuşmaya bos yapma daha da yazma ziya
Sakin ol dostum, şaka yappıyoruz.sanane konu dışında sorabiliriz hem sen bilgisayar hakkında bir konu açsam milletim derdine bak anasını satim yazsam olurmu biraz empati yap çakma Geralt
Hangi büyü için@beritankorkusuz büyü için çember açıp çember kapatmak lazım değil mi? Onun da sonu kötü oluyormuş.
ne büyüsü ?@beritankorkusuz büyü için çember açıp çember kapatmak lazım değil mi? Onun da sonu kötü oluyormuş.
Güçlü büyüler için işte çember açmak lazım diye biliyorum eğer açmazsak uğursuzlar içimizdeki gücü alıyormuş tam doğru da olmayabilir ama çemberi açıp kapatamaması da varmış. Perdenin arkasındaki kötü arkadaşlar gelip alabiliyormuş.Hangi büyü için
Efendim Eray3452 olacaktı o 3442 değileray3442