gidemezsin çünkü kabede bulunan nurlar kabeye gitmeni engelliyorAstral Seyahatle Kabe ye Gidilebilirmi?
Ben Bu Soruyu Sosyal Medya da Komedi Sayfalarında Bir Kızın Nihat Hatipoğluna Sorduğu Soruyu Paylaştığı Zaman Görmüstüm.
Eskiden Astral Seyahatleri Araştırmıştım.
Benim Bildiğim Astral Sehayetle İstediğin Heryere Gidebiliyorsun.
Neden Nihat Hatipoğlu Astral Seyahatle Kabe Ye Gidemezsin Dedi?
Bilen Varsa Açıklarsa Mutlu Olurum.
Bizim evede gelsin çay içerizAstral Seyahatle Kabe ye Gidilebilirmi?
Ben Bu Soruyu Sosyal Medya da Komedi Sayfalarında Bir Kızın Nihat Hatipoğluna Sorduğu Soruyu Paylaştığı Zaman Görmüstüm.
Bir tane mucize vardı sanırsam peygamber efendimiz (s.a.v.) ben bir gecede mekkeye mi Medine ye mi ne gittim diyordu, biriside sen diyorsan öyledir diyordu ama emin değilim belki başka bir yerde geçiyordu ama ortalama böyleydi hatırlayan varmı?Astral seyahatin gerçek olduğuna inanmıyorum zaten İslam da inkar ediyordu sanırım dolaylı yoldan.
İlk defa okuduğum "Yıldız Gezgini" kitabında görmüştüm. Jack London'un çok sevdiğim kitabıdıt.
Astral seyahat konusunda belli bir kısım oldukça bilgilendirici ancak derinlemesine araştırdığınızda gerçek olmadığını gayet kolay anlayabiliyorsunuz.
Astral seyahat ile sınav anında eve gidip kitaptan bilemediğin soruya bakmak pekiAstral seyehatle sınavlara girmek çık aklımdan (!)
Bak bu da Allah´ın bir kanıtıAstral seyahat ile ilgili bilgim yok, istediğiniz yere gidebiliyor musunuz? Yoksa rastgele mi?
Astral seyahat biraz sıkıntılı, hangi aleme gideceğini bilemezsin. Ne göreceğini de.Astral Seyahatle Kabe ye Gidilebilirmi?
Astral seheyatın bir kanıtı var mı? bir araştırdım ama bir şey bulamadım. Şunu buldum;Bak bu da Allah´ın bir kanıtı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Astral seyahat biraz sıkıntılı, hangi aleme gideceğini bilemezsin. Ne göreceğini de.
Bir insanın nasıl hiç bir konuda bilgisi olmayabilir ama her konuya yazabilirYaw sen astral boyuta geç taam mı?
Ben sana ayarlarım bi şiyler. Orda birkaç cin tanıdık var.