Arkadaşlar herkese iyi günler. Bir süredir monitör arıyordum internetten siparişler verdim ölü pikseller geldi vb. Sonunda dayanamayıp vatan bilgisayardan bu monitörü aldım piksel testi yaptım ve bir sorunla karşılaşmadım. Lakin bu seferde monitörün arkasından coil whine gibi ses geliyor. monitörü 60-120hz'de kullanınca ses hemen hemen hiç yok. Üzerine 300hz'lere çıkınca rahatsız edicek kadar ses geliyor. Sizce ne yapmalıyım? Mağazadan yüz yüze teslim aldım monitörü yani muhtemelen cayma hakkım yok. Kulaklık takmadığım zamanlarda duyuyorum sesini. Onun dışında monitörün herhangi bir sorunu yok.
Ürünü paugge marka dp 1.2 ile test ettim ses yine aynı. Yalnız bir de hdmi ile test ettim max 240hz alabildim ve ses biraz daha azalmıştı.
Monitörde type-c girişi var. Type-c bir ucu diğer ucuda DP olan kablodan alsam işime yarar mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ürünü paugge marka dp 1.2 ile test ettim ses yine aynı. Yalnız bir de hdmi ile test ettim max 240hz alabildim ve ses biraz daha azalmıştı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Monitörde type-c girişi var. Type-c bir ucu diğer ucuda DP olan kablodan alsam işime yarar mı?
Son düzenleme: