ASUS 27" TUF GAMING VG27AQML1A Alınır mı

Reaksiyon skoru
3
Bundan önce Asus rog xg27acs kullandım ama kaplaması yüzünden iade ettim özellikle sabit beyaz panellerde çok rahatsız ediyordu peki bu ekrandaki mat kaplama iyi mi? Beyaz veya açık renklerde biraz grenli/bulanık mı? YouTube'da veya yeni sekme açtıktan sonra olduğu gibi, genellikle yalnızca beyaz veya çoğunlukla beyaz ekranlarda görülen, tüm ekranda tuhaf bir "parlaklık" veya "gren" var. Açıklaması biraz zor. Ekranda ince bir vazelin tabakası var gibi görünüyor ve bu da lekeli görünmesine neden oluyor. Bu monitörde de XG27ACS'deki gibi bir sorun var mı? Kullananlar yorum yaparsa sevinirim. Bu model dışında 2k 180hz üstü başka modeller de önerebilirsiniz. 15-16 bini geçmezse iyi olur

Kaplama var ama acs kadar fazla değil, normal seviye.

İlk zamanlarımda TUF'un 27 inç versiyonunu almıştım, belki ekran boyutu bana fazla geldiği için olacak beni zorlamıştı. 2k idi ama ppi genelde standart olduğundan arzu ettiğim şeyi elde edememiştiim.

Kaplama var ama acs kadar fazla değil, normal seviye.
Acs çok rahatsız ediyordu bu o kadar rahatsız edecek düzeyde mi sence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İlk zamanlarımda TUF'un 27 inç versiyonunu almıştım, belki ekran boyutu bana fazla geldiği için olacak beni zorlamıştı. 2k idi ama ppi genelde standart olduğundan arzu ettiğim şeyi elde edememiştiim.
daha önce 32 inç 1080 AOC marka bir monitör kullandım. 6 ay falan arkadaşımın eskisiydi monitör alıcak bütçe yoktu beni rahatsız etmemişti. Zaten o kadar detaycı veya hassas değil gözlerim ama xg27acs deneyimim çok kötüydü maalesef

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,412
Üyeler
184,448
Son üye
erencan60
Geri