Neler Yeni

ASUS 27" VG279Q Alınır mı?

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,326
İsim
Oğuz Oğuz
Bende 27 msı ips var pikselleri rahatsız etmiyor.

zK_KoTa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ali
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende 27 msı ips var pikselleri rahatsız etmiyor.
Hocam kaç cm uzaktan bakıyorsunuz? Adaptive Sync diyor monitörde sağlıklı bir şekilde g sync kullanabilir miyim? Yırtılmaları önleyeceğini biliyorum fakat güzel bir şekilde önler mi? Eğer deneyiminiz varsa anlatır mısınız? Önceki soruma cevap verdiğiniz içinde teşekkürler.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,326
İsim
Oğuz Oğuz
Hocam kaç cm uzaktan bakıyorsunuz? Adaptive Sync diyor monitörde sağlıklı bir şekilde g sync kullanabilir miyim? Yırtılmaları önleyeceğini biliyorum fakat güzel bir şekilde önler mi? Eğer deneyiminiz varsa anlatır mısınız? Önceki soruma cevap verdiğiniz içinde teşekkürler.
1 metre uzaktan falan bakıyorum. Benim monitörde adaptive sync ve gysnc var ama dp kablo kullanmıyorum. Hdmı ile bağladığım için aktif değil o özellik. Kablo alıp değiştirmeye çok üşendim.

zK_KoTa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ali
1 metre uzaktan falan bakıyorum. Benim monitörde adaptive sync ve gysnc var ama dp kablo kullanmıyorum. Hdmı ile bağladığım için aktif değil o özellik. Kablo alıp değiştirmeye çok üşendim.
Hocam 60 cm uzaktan baksam çok sorun olur mu? Bütçem kısıtlı o yüzden bir şeylerden vazgeçmek lazım. Masamda çok büyük değil fakat çok belli olmayacak ve çok üzmeyecekse almak isterim.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,326
İsim
Oğuz Oğuz

zK_KoTa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ali
Hocam ilk başta onu almayı planladım fakat TN diye alamadım. Kasam DarkFlash DLX21-Mesh 650W 80+ Bronz Tempered Glass RGB Mid. Tower Kasa . https://www.hepsiburada.com/darkflash-dlx21-mesh-650w-80-rgb-mid-kasa-pm-HBC00000C76TW sanırsam. DP kablosu ile bağlamam lazım sanırsam . Üründe DisplayPort kablosu (Opsiyonel) varmış. Kasamda bunun girişi olduğunu kesin olarak nasıl anlarım

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,326
İsim
Oğuz Oğuz
Hocam ilk başta onu almayı planladım fakat TN diye alamadım. Kasam DarkFlash DLX21-Mesh 650W 80+ Bronz Tempered Glass RGB Mid. Tower Kasa . https://www.hepsiburada.com/darkflash-dlx21-mesh-650w-80-rgb-mid-kasa-pm-HBC00000C76TW sanırsam. DP kablosu ile bağlamam lazım sanırsam . Üründe DisplayPort kablosu (Opsiyonel) varmış. Kasamda bunun girişi olduğunu kesin olarak nasıl anlarım
Attığım monitör tn değil itopya yanlış yazmış ips. Kendi sitesinde de ips yazıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kasanın arkasında vardır hocam. Telefon ışığı işe bakın

zK_KoTa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ali
Attığım monitör tn değil itopya yanlış yazmış ips. Kendi sitesinde de ips yazıyor.

Kasanın arkasında vardır hocam. Telefon ışığı işe bakın
Hocam İps olduğundan kesin eminiz değil mi? Sonradan taklaya gelmeyelim. TN olmadığını kesin nasıl anlarım hocam.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,326
İsim
Oğuz Oğuz
Hocam İps olduğundan kesin eminiz değil mi? Sonradan taklaya gelmeyelim. TN olmadığını kesin nasıl anlarım hocam.

En kötü açmadan kutuda yazar.

Ama amazonda youtubede ips yaZıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,562
Üyeler
164,868
Son üye
Talla0