Neler Yeni

ASUS 27" VG27AQ monitör bu fiyata nasıl

GURKANSER

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Gürkan Üçpınar
Siteyi bilmiyorum ama ürünü kullanıyorum ve şu an f/p ürün alalı 2 3 hafta oldu gaminggen den 6.5a aldım stok bulduysan kaçırma
işte hocam stok yok gerçekten baktım tek fiyat bu 7800 e alıcam daha berbat olmadan piyasa 10k yı geçmeden ne diyorsunuz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Site guvenilir mi
işte bilmiyorum bunu sıkıntı yok gibi duruyor paynet ödeme sistemleri var nasıl sizce

ConquerorXIV

80+ Gold
değil mi bende öyle düşünüyorum herkes 280 hz 1ms al diyor asus vg259qm ben 2k istiyorum 144 de yetiyor fazla oyun oynamadığım için
sadece valo cs oyayacaksan 280hz daha mantıklı ama gerçi eğlencesine diyorsun film vb şeyler daha önemliyse 2k ıps yani

GURKANSER

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Gürkan Üçpınar
sadece valo cs oyayacaksan 280hz daha mantıklı ama gerçi eğlencesine diyorsun film vb şeyler daha önemliyse 2k ıps yani
onları ara sıra arkadaşlarla giriyorum özellikle oynadığım oyunlar değil tek başıma girmem renkler film video daha ön planda

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Mert Menteş
işte hocam stok yok gerçekten baktım tek fiyat bu 7800 e alıcam daha berbat olmadan piyasa 10k yı geçmeden ne diyorsunuz

işte bilmiyorum bunu sıkıntı yok gibi duruyor paynet ödeme sistemleri var nasıl sizce
Şu an muadilleri 9 10k tekrardan stoklara girince büyük ihtimal 10k üzeri girer eğer bütceniz el veriyorsa hemen alın ama ürün gelince iyi inceleyin ölü pixel testini falan iyi yapın uzun zamandır stok yok bir anda nasıl stok çıkardı acaba iade falan mı bunları bende alırken çok düşündüm 1 hafta bekledim stok denk getirmek için stok girer girmezde direkt aldım zateb 1 tane stok vardı

e.can

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
EMRE CAN
bu monitörde stok bulamıyordum hiçbir yerde direkt alıcam sizce nasıl alternatifleri fazla pahalı aradığım özellikler ips 2k 144 hz 1ms hdr pivot vs rahat hareket alanı açıkçası oyunlarda üzmücek film videolarda çoşturcak bir monitör bakıyorum
https://www.cimri.com/monitor/en-uc...s5lMRuuctDNPlqCJOxBoCaHAQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds bu monıtoru kullanıyorum yaklasık 1 senedır gayet ıyı buyuk ve kavıslı cok guzel gorunuyor tavsiye ederım dıgerlerıne gore nıspeten uygun fıyatlı

not: unutmusum eklemeyı bu 1080P.

GURKANSER

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Gürkan Üçpınar
https://www.cimri.com/monitor/en-uc...s5lMRuuctDNPlqCJOxBoCaHAQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds bu monıtoru kullanıyorum yaklasık 1 senedır gayet ıyı buyuk ve kavıslı cok guzel gorunuyor tavsiye ederım dıgerlerıne gore nıspeten uygun fıyatlı

2k kanka benim baktığım monitörler

24 inç te bile pixel sayıyorum 27 de düşünemiyorum 2k farz

Mehmet_17

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Mehmet arslan
Siteden alişveris yapan yok mu hiç ona göre alıcam eve gidince

GURKANSER