Neler Yeni

Çözüldü✓ asus 280hz monitor secimi

Mr.Cerrah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Burak
dostlar sizce hangisini almaliyim profesyinol olarak oyun oynanicaktir IPS panel olup olmamasi onemli degil tn panel olan sizce daha iyi performans verir mi tepki suresi olarak

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,915
İsim
Emir Yusuf
Profesyonel olarak oynanacaksa TN olan VG258QM modeli alınmalı. Ama Fast IPS VG259QM de göze çok iyi geliyor. panel kalitesi çok iyi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Hüseyin Altınsoy
dostlar sizce hangisini almaliyim profesyinol olarak oyun oynanicaktir IPS panel olup olmamasi onemli degil tn panel olan sizce daha iyi performans verir mi tepki suresi olarak

Hocam bence vg25qm modelini seç hem IPS panel hem de 1 MS tepki süresi var diğer modeli0.5 MS için tn panel yapmışlar. 0.5 MS için tn panel seçilmez bence.

Mr.Cerrah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Burak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Profesyonel olarak oynanacaksa TN olan VG258QM modeli alınmalı. Ama Fast IPS VG259QM de göze çok iyi geliyor. panel kalitesi çok iyi.
renkler oyun icine etki ediyor mu dizi film fln tv de izliyorum

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
IPS ve TN arasında hareketli nesneler konusunda blurlanma farkı var öncelikle. TN panellerde daha az blurlanma görürsünüz. Üst seviye'de oynayacaksanız TN panel seçimi daha doğru olabilir. Bu konuda da Benq tarafına yönelmeniz lazım, çoğu profesyönel oyuncu gibi.

Kağıt üzerindeki gecikme sürelerine aldanmayın, onlar sadece pazarlama taktiği. MAG251RX kullanıyorum ve şu an memnunum IPS panel olarak düşünürseniz göz atabilirsiniz. Asus tarafında'da veya başka bir marka altında da monitör almak istiyorsanız tavsiyem Amazon'dan almanız 30 gün iade süreniz var. Ölü pixel vb. durumlarda iadesi kolay oluyor diğer mağazalar da ya uğraşıyorsunuz ya da iade edemiyorsunuz.

Mr.Cerrah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Burak
IPS ve TN arasında hareketli nesneler konusunda blurlanma farkı var öncelikle. TN panellerde daha az blurlanma görürsünüz. Üst seviye'de oynayacaksanız TN panel seçimi daha doğru olabilir. Bu konuda da Benq tarafına yönelmeniz lazım, çoğu profesyönel oyuncu gibi.

Kağıt üzerindeki gecikme sürelerine aldanmayın, onlar sadece pazarlama taktiği. MAG251RX kullanıyorum ve şu an memnunum IPS panel olarak düşünürseniz göz atabilirsiniz. Asus tarafında'da veya başka bir marka altında da monitör almak istiyorsanız tavsiyem Amazon'dan almanız 30 gün iade süreniz var. Ölü pixel vb. durumlarda iadesi kolay oluyor diğer mağazalar da ya uğraşıyorsunuz ya da iade edemiyorsunuz.
bu tn panel iş yapmaz mi diyorsun kral benq tarafı biraz pahallı bir de bu 280hz oluyor etkisi olmaz mı

Mr.Cerrah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Burak
oyunda hangisi daha iyi dostlar çoğu kisi diyor 1 ms ile 0.5 ms farki anlasilmaz 2 kat fark var nasil anlasilmiyor acaba ayrica bu monitorde 280hz oc yapmak sorun yaratmaz di mi
@Mr.Cerrah TN panelde sorun olacağını düşünmüyorum, sizin işinizi yüksek ihtimal ile görecektir.
Biraz fazla verip buradan alın, sorun yaşarsanız iade konusunda derdiniz olmaz.

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
@Mr.Cerrah O değerlere dediğim gibi çok takılmayın. 280 için de monitör yetersiz olsa bu şekilde ürünü satışın reklamını yapmazlardı. Bir problem olmaz.

Mr.Cerrah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Burak
@Mr.Cerrah O değerlere dediğim gibi çok takılmayın. 280 için de monitör yetersiz olsa bu şekilde ürünü satışın reklamını yapmazlardı. Bir problem olmaz.
kral son bir sorum olucak iade konusuna değinmissin diyelim kullandım hoşuma gitmedi her türlü iade edebiliyor muyum amazonda

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
kral son bir sorum olucak iade konusuna değinmissin diyelim kullandım hoşuma gitmedi her türlü iade edebiliyor muyum amazonda
Bu yüzden Amazon önerdim iade konusunda en kolay iade alan firmadır. 30 gün içinde iade edebilirsiniz, fakat kutularına vs. Yine dikkat edin.

Mr.Cerrah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Burak
Bu yüzden Amazon önerdim iade konusunda en kolay iade alan firmadır. 30 gün içinde iade edebilirsiniz, fakat kutularına vs. Yine dikkat edin.
teşekkür ederim krak yardımın için prime indirim zamaninda indirime girer inşallah tekrarda saolasin

Top Bottom