Konu ghosting olayi monitor alacam fps oyun icin

c_ano

80+
Reaksiyon skoru
30
Bütçe
19
Iki tane monitor arasinda kaldim bunlarda ghosting olurmu anlayamam bilgim 0

1. Si

MSI G274QPX 27″ 1ms (GTG) 240Hz G-Sync Rapid IPS WQHD Gaming (Oyuncu) Monitör

2. Si

Asus TUF Gaming VG279QM 27" 1ms 280Hz IPS Full HD Gaming (Oyuncu) Monitör Genel Özellikler

Bide anlatirmisiniz detayli ghosting olmamasi icin hangi degerlerin ne olmasi lazim

Butcem sorun degil 280 hz den fazlasina gerek duymuyorum

Ghosting her monitör de olur hz ne kadar yüksekse o kadar az olur msi olanı al. Fiyat farkına değmez

IPS panel istiyorsan en düşük ghostinge sahip monitörlerden biri XG2431 neredeyse hiç yok kendimde kullanıyorum

Ghosting her monitör de olur hz ne kadar yüksekse o kadar az olur msi olanı al. Fiyat farkına değmez
Benim MSI B650 TOMAHAWK WI-FI AM5 te islemci guc beslemesi 2 pinden olusuyir Rajintek Cratos 850w guc kaynagimda ise 1 pin girisi war bana evet sorun olmaz ama insanin ici rahat etmiyor ve olursa cok guzel olur bana bir guc kaynagi onerirmisin 2 pin islemci guc beslemesi de olsun gold sertifikali ful modular

Benim MSI B650 TOMAHAWK WI-FI AM5 te islemci guc beslemesi 2 pinden olusuyir Rajintek Cratos 850w guc kaynagimda ise 1 pin girisi war bana evet sorun olmaz ama insanin ici rahat etmiyor ve olursa cok guzel olur bana bir guc kaynagi onerirmisin 2 pin islemci guc beslemesi de olsun gold sertifikali ful modular
Hocam Rajintek Cratos şuan en mantıklı psu piyasadaki. MSI MAG A750GL vardı 3500e ama fiyatları uçtu birden şuan psu fiyatları saçmaladı bir kaç haftaya "indirim" yaparlar, şimdi insanlar bu fiyatlara alıştı indirim diye normal fiyatları kakalayacaklar bize muhtemelen.
Rajintek Cratos 850w al mis gibi ❗

Hocam Rajintek Cratos şuan en mantıklı psu piyasadaki. MSI MAG A750GL vardı 3500e ama fiyatları uçtu birden şuan psu fiyatları saçmaladı bir kaç haftaya "indirim" yaparlar, şimdi insanlar bu fiyatlara alıştı indirim diye normal fiyatları kakalayacaklar bize muhtemelen.
Rajintek Cratos 850w al mis gibi ❗

MSI MPG A850GF 850W 80 PLUS GOLD GÜÇ KAYNAĞI​

Benim icin daha iyi degilmi çunku islemci guc beslemesi 2 pinli

MSI MPG A850GF 850W 80 PLUS GOLD GÜÇ KAYNAĞI​

Benim icin daha iyi degilmi çunku islemci guc beslemesi 2 pinli
Hocam vallahi yeter ben sana mantıklı bulduğum her şeyi sundum artık ne istersen onu yap karışmıyorum

sadece fps oyunu için alıcaksan 24 inç almanı öneririm

Ben emin olmak istiyorum benim sectiyimin neyi kötü yani sen olsan 2 pinli kartinin 1 pini boş kalsa ama herkes 2 pinide takinca cok iyi oluyir diye anlatsa sende 2 pin takmak istemezmisin
Hocam vallahi yeter ben sana mantıklı bulduğum her şeyi sundum artık ne istersen onu yap karışmıyorum

Ben emin olmak istiyorum benim sectiyimin neyi kötü yani sen olsan 2 pinli kartinin 1 pini boş kalsa ama herkes 2 pinide takinca cok iyi oluyir diye anlatsa sende 2 pin takmak istemezmisin
fiyatı kötü, sırf 2 pin takmak için 2k para mı ödenir. 2000 LİRA BORU MU

fiyatı kötü, sırf 2 pin takmak için 2k para mı ödenir. 2000 LİRA BORU MU
Simdikk anladimm öyle desene abim

Ama gercekten sana cok tesekkur ederim olurda karsilasirsak elini oper basima katarim bana cok buyuk yardimci oldun cunku ben gercekten tabi sizlerinde bildigi gibi isimizi sansa bjrakamayiz gercekten cok tesekkur ederim

Simdikk anladimm öyle desene abim

Ama gercekten sana cok tesekkur ederim olurda karsilasirsak elini oper basima katarim bana cok buyuk yardimci oldun cunku ben gercekten tabi sizlerinde bildigi gibi isimizi sansa bjrakamayiz gercekten cok tesekkur ederim
Rica ederim :)

Geri