Neler Yeni

Öneri ASUS 800 serisi anakartlara sahip olanlar dikkat!!!

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,493
İsim
Baran Kut
Yeni 800 serisi Asus anakartlarda ekran kartını rahat çıkarmak için kullanılan "Quick Release Slim" özelliği(yandan çekerek çıkarma) kullanıcılardan birisinin ekran kartı girişine zarar vermiş. Elinizde varsa bu kart serisinden, dikkatli olun.

Asus'un bu kalite kontrol ekibini geliştirmesi lazım. Her sene her ürününde ayrı problemler.

Konuların birleştirildiği haber:

Son düzenleme:

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,047
İsim
mehmet ali oğuz
Yeni 800 serisi Asus anakartlarda ekran kartını rahat çıkarmak için kullanılan "Quick Release" özelliği(butona basarak çıkarma) kullanıcılardan birisinin ekran kartı girişine zarar vermiş. Elinizde varsa bu kart serisinden, dikkatli olun.

Asus'un bu kalite kontrol ekibini geliştirmesi lazım. Her sene her ürününde ayrı problemler.
Tamda b850f almışken :S

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,493
İsim
Baran Kut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

AntremanKoçuMünir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,140
İsim
Ali
Asus ürünleri toplatma kararı mı çıkartır bilinmez. Forumlarda gezip bunları kesin okuyorlardır.

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,493
İsim
Baran Kut

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,047
İsim
mehmet ali oğuz
Lan iademi etsem yolda daha :S

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,493
İsim
Baran Kut
Lan iademi etsem yolda daha :S
Sana kalmış bir durum. Ana konusu bile çıkmış 5090 modellerinden biri bile zarar görmüş. Her 800 anakartında aynı buton sistemini kullanmışlar herhalde, bu da hasara sebep olmuş birçok kartta. İleride sorun yaratır mı bilmiyorum ama sağlama almak gerekiyor kendimizi.

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Furkan
Tamda Asus rog x870-a Alacakken karşıma çıkması üzdü 🥹 acaba çok sıkıntı olur mu

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,493
İsim
Baran Kut
Tamda Asus rog x870-a Alacakken karşıma çıkması üzdü 🥹 acaba çok sıkıntı olur mu
Eski tip kartı çıkarma klipsi hala mevcut, kartı beğendiyseniz o şekilde de kullanabilirsiniz ama bu yeni çıkarma yöntemini önermem.

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Furkan
Eski tip kartı çıkarma klipsi hala mevcut, kartı beğendiyseniz o şekilde de kullanabilirsiniz ama bu yeni çıkarma yöntemini önermem.
Beyaz sistem için bu asus rog x870-a ile gigabyte aorus x870 elite ice arasında kaldım. Ama bu dediğim şey düşündürdü. Veya dediğiniz gibi yapmak mantıklı ozaman sorun olmuyor demi kesin yani
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gigabyte hiç kullanmadım ondan dolayı pek almak istemiyorum

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,493
İsim
Baran Kut
Beyaz sistem için bu asus rog x870-a ile gigabyte aorus x870 elite ice arasında kaldım. Ama bu dediğim şey düşündürdü. Veya dediğiniz gibi yapmak mantıklı ozaman sorun olmuyor demi kesin yani

Gigabyte hiç kullanmadım ondan dolayı pek almak istemiyorum
Gigabyte'tan memnunum ben açıkçası. Aorus serisi parçalarını çok beğeniyorum.

Eski şekilde ekran kartı çıkarmada bir sorun yok ama yeni yöntemle pcie girişini çiziyor birkaç defa tak çıkar yaparsan. Yaşayan çok olmuş daha yeni bir özellik bir de bu Asus anakartlarında.

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Furkan
Gigabyte'tan memnunum ben açıkçası. Aorus serisi parçalarını çok beğeniyorum.
Aorus olan model komple bembeyaz orası iyi. Ram slotlarına kadar beyaz o yönden güzel. Birde gigabytede biosta problem oluyormuş redditte gördüm ama ne kadar doğru birde düzeltildimi bilmiyorum o yönden kararsız kalıyorum

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,493
İsim
Baran Kut
Aorus olan model komple bembeyaz orası iyi. Ram slotlarına kadar beyaz o yönden güzel. Birde gigabytede biosta problem oluyormuş redditte gördüm ama ne kadar doğru birde düzeltildimi bilmiyorum o yönden kararsız kalıyorum
Güncel modellerdeki BIOS sorunları hakkında pek bilgim yok ama genelde bu konularda hızlı düzelten iki marka MSI ve Gigabyte. Arkasından ASRock ve Asus gelir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,101
Üyeler
167,058
Son üye
öylesine biriiiii
Top Bottom