Neler Yeni

ASUS A21 Plus kasa alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Emre
Arkadaşlar kasamı değiştirmek istiyorum hem hava akışı kötü hem de 360mm sıvı soğutma sığmıyor.
Şu an https://www.itopya.com/asus-a21-plu...QkLyRhVropL-XTMLePksgkQmcb99zKeZFWBoKdMnSiTSd bu kasayı düşünüyorum normalde 4000TL ama indirimde var 3000TL'ye geliyor. Alınır mı sizce? Hava akışı nasıldır.
Önerdeğiniz kasa varsa 360mm sıvı soğutma sığabilecek ve hava akşı iyi olan bir kasa varsa önerin İtopya olursa iyi olur çünkü kasa değişimini oradan yapacağım şimdiden teşekkürler.

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
476
İsim
Shoto Todoroki
Arkadaşlar kasamı değiştirmek istiyorum hem hava akışı kötü hem de 360mm sıvı soğutma sığmıyor.
Şu an https://www.itopya.com/asus-a21-plu...QkLyRhVropL-XTMLePksgkQmcb99zKeZFWBoKdMnSiTSd bu kasayı düşünüyorum normalde 4000TL ama indirimde var 3000TL'ye geliyor. Alınır mı sizce? Hava akışı nasıldır.
Önerdeğiniz kasa varsa 360mm sıvı soğutma sığabilecek ve hava akşı iyi olan bir kasa varsa önerin İtopya olursa iyi olur çünkü kasa değişimini oradan yapacağım şimdiden teşekkürler.
kullanıyorum aynı kasayı gayet iyi kaliteli hava akışı gayet tatmin edici.

Proletarya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
935
İsim
Proletarya
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Bileşenleri
A21 de hava akışı sorunu yaşamazsın ama malzeme kalitesi iyi değil kasanın, 3000 TL edecek ürün değil bence.

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kullanıyorum aynı kasayı gayet iyi kaliteli hava akışı gayet tatmin edici.
Hocam benim parçalar siyah kasada beyaz kötü dururmu sizce.
Mesaj otomatik birleştirildi:

A21 de hava akışı sorunu yaşamazsın ama malzeme kalitesi iyi değil kasanın, 3000 TL edecek ürün değil bence.
Hocam bütcem buna yetiyor bide 360mm sıvı soğutma sığabiliyor. Normalde bu bütcedeki kasalara 360mm desteği yok bunu buldum sadece
diğer kasalarda 4000 5000tl

Top Bottom