Neler Yeni

ASUS A21 PLUS KASAYA PHANTOM SPIRIT HAVA SOĞUTUCU

Beyler aşagidaki sistemi bazi yukseltmeler yaparak alacagim. Sogutma icin Thermalright Phantom Spirit 120 SE TL-C12B V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu kullanmayi dusunuyorum. Bu kasaya sığar mi ? Kasa içinde darlık falan yapmaz degil mi ? Alacagim sistem https://www.gaming.gen.tr/urun/3860...16gb-16gb-ram-512gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/
egzoz fana denk geliyorsa darlık yapması sorun oluşturmaz ucu ucuna sığar gibi.

165

yani ucu ucuna sigar
eğer ram denk gelirse sığmaz
Hocam forumda görmüştüm bir arkadaş ön ve orta yerine orta ve arkaya takmıştı fanları bu durum sağlıklı mı ?

ramin denk geldigi yeri birax yukarı kaldıracaksın ucu ucuna sigar sığmaz ise fani daha arkaya takarsin
Hocam sizden ricam bu kasaya bakar misiniz ? Buna rahat siğar mi ?

Hocam sizden ricam bu kasaya bakar misiniz ? Buna rahat siğar mi ?
niye yeni kasa alıyorsun önce sen al soğutucuyu bakim

niye yeni kasa alıyorsun önce sen al soğutucuyu bakim
Yok valla hocam ben bu strese giremem. Buna rahat sigarsa 1000 tl daha veririm. Hayatimda hic pc toplamadim. Yapamam bile ben. Hava sogutucu demonte geliyormus. Onu bile takmayi bilmiyorum 😂

Yok valla hocam ben bu strese giremem. Buna rahat sigarsa 1000 tl daha veririm. Hayatimda hic pc toplamadim. Yapamam bile ben. Hava sogutucu demonte geliyormus. Onu bile takmayi bilmiyorum 😂
basit sitesinde var anlatimli video aynı soğutucu bende aldım 10 dk sürmedi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

panos m4 al çok para verme kasalara

basit sitesinde var anlatimli video aynı soğutucu bende aldım 10 dk sürmedi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

panos m4 al çok para verme kasalara
bende thermalright assassin x120 refined se plus aldım hocam montaj videosu bulamadım

Geri