- Konu Sahibi Konu Sahibi
Benim stok soğutucu da ses çıkarıyor bayaFazlasıyla sessiz, ben stok soğutucu kullanıyordum . kasam çok gürültülü sanıyordum meğer ses çıkaran stok soğutucuymuş kdmfkdmfd
Benim stok soğutucu da ses çıkarıyor bayaFazlasıyla sessiz, ben stok soğutucu kullanıyordum . kasam çok gürültülü sanıyordum meğer ses çıkaran stok soğutucuymuş kdmfkdmfd
zaten kasada ses çıkaran şey direkt o olduğunu değiştirince farkettim sıvı soğutucu takmışsın gibi bir sessizlik sardı ortalığı boşta 38 42 derecelerde seyiriyor işlemcim (7500f)Benim stok soğutucu da ses çıkarıyor baya
Ben de muzdarip haldeyim baya. Uçak gibi ses çıkarıyorFazlasıyla sessiz, ben stok soğutucu kullanıyordum . kasam çok gürültülü sanıyordum meğer ses çıkaran stok soğutucuymuş kdmfkdmfd
Peerless Assassin ile Phantom Spirit farkı nedir?Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB
aynen bu ben rgbsiz olanın kullanıyorum mükemmel bir soğutucu . çevremde 2 kişide 7800x3d de var onlara da phantom spirit aldırdım buz gibi işlemciler . yani bu iki önerdiğimden ne alırsan al asla üzmez . tek fanlı assassin ne kadar iyidir bilemem neticede tek fan -_-
Phantom 4 5 derece daha fazla soğutuyorPeerless Assassin ile Phantom Spirit farkı nedir?