drive.google.com
Tamamdır hemen yapıyorumAI3Cleaner diye bir program var .exe uzantılı, programı tamamen sil sonra onu çalıştır sonra tekrar kur, burdan atma imkanı olsa gönderirdim de sistem izin vermiyor
google drive dosyasını buldum reddit'tenAI3Cleaner.exe
drive.google.com
Kurulumu AsusSetup.exe ilemi yoksa Setup.exe ile mi yapacağım? ben AsusSetup ile yapmıştımAI3Cleaner diye bir program var .exe uzantılı, programı tamamen sil sonra onu çalıştır sonra tekrar kur, burdan atma imkanı olsa gönderirdim de sistem izin vermiyor
google drive dosyasını buldum reddit'tenAI3Cleaner.exe
drive.google.com
Bi ara çalışıyordu format atmıştım sonra bu sorunu yaşamaya başladım işte asussetup mu açacağım yoksa normal setup mu kurarken?Ben bunun için format atmıştım sonra yüklerken yine bi bug olmuştu yine hata vermişti, sorunlu bir program AISuite3, forumlarda gezerken AI3Cleaner'i gördüm denedim işe yaradı, AISuite güncellemesi yaparken sana tavsiyem bu programı silme PC'nin bir köşesinde dursun, ilk önce AI3'ü tamamen sil sonra programı çalıştır sonra güncel dosyayı kur, yoksa bozuluyor, ben şahsen yeni güncelleme gelse kurmam o derece bıktım o AI3'ten.
Fark etmez aslında da Asus setup ile yaparsan kurulum seçenekleri veriyordu galiba, setup exe ile yaparsan sadece AI3'ü yüklüyor, ben auto updater mı neydi adını unuttum onu kurmanızı tavsiye etmem sürekli arka planda çalışmaya çalışıyorTamamdır hemen yapıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kurulumu AsusSetup.exe ilemi yoksa Setup.exe ile mi yapacağım? ben AsusSetup ile yapmıştım
Tamam teşekkürlerFark etmez aslında da Asus setup ile yaparsan kurulum seçenekleri veriyordu galiba, setup exe ile yaparsan sadece AI3'ü yüklüyor, ben auto updater mı neydi adını unuttum onu kurmanızı tavsiye etmem sürekli arka planda çalışmaya çalışıyor
aynen, bi de restart atmayı unutmayın
Kuruyorum kurduktan sonra bilgisayara res atıp gelicem olan biteni yazarımaynen
Teşekkürler hata almadan çalışıyıoraynen, bi de restart atmayı unutmayın