Hocam biosamı giremiyorsunuz ?Hazır sistem olarak almıştım sabah geldi hocam , gaminggen sanırım güncelleme yapmıştır ama bir kontrol edeyim diye giricektim asla giremiyorum neden böyle anlamadım..
Hocam biosamı giremiyorsunuz ?Hazır sistem olarak almıştım sabah geldi hocam , gaminggen sanırım güncelleme yapmıştır ama bir kontrol edeyim diye giricektim asla giremiyorum neden böyle anlamadım..
Hatamı veriyo girince yoksa görüntümü gelmiyo
Çok garip hocam PC de problemmi var yoksa kurarken hatamı yaptıngörüntü gelmiyor , her şey çalışıyor pc dahil fakat ekran yok veya direkt pc açılıyor biosa giremeden.
TV'ye bağlayıp görüntü almayı denediniz mi peki?görüntü gelmiyor , her şey çalışıyor pc dahil fakat ekran yok veya direkt pc açılıyor biosa giremeden.
pc aşırı hızlı açılıyor anlamış değilim yükleme ekranı vs hiçbirşey gelmiyor tak diye açılıyorhocam kurulumdayken bi biosa attı ordan çıktım onun dışında bir şey yapmadım
2. monitörüme deneyeyimmi hocam hdmi ileTV'ye bağlayıp görüntü almayı denediniz mi peki?
yardımcı olan ve olmaya çalışan herkese teşekkür ederim , 1. monitörü kapatıp 2. monitörü açtım oraya görüntü geldi bios zaten en güncel olarak yüklenmiş gaminggen tarafından .pc aşırı hızlı açılıyor anlamış değilim yükleme ekranı vs hiçbirşey gelmiyor tak diye açılıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
2. monitörüme deneyeyimmi hocam hdmi ile
Benimde en günceli yüklenmiş şekilde geldi bios güncellemek bana korku veriyor güncellenmiş olması çok iyipc aşırı hızlı açılıyor anlamış değilim yükleme ekranı vs hiçbirşey gelmiyor tak diye açılıyor
2. monitörüme deneyeyimmi hocam hdmi ile
yardımcı olan ve olmaya çalışan herkese teşekkür ederim , 1. monitörü kapatıp 2. monitörü açtım oraya görüntü geldi bios zaten en güncel olarak yüklenmiş gaminggen tarafından .