Neler Yeni

Yardım Asus Anakart Garanti Süreci Nasıldır

Fireable

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
692
İsim
Alper Parlak
2 gün önce Wi-Fi kartı takıyordum. Baktım algılamadı kapattım düzelttim bastım tuşa açılmadı. Açma tuşunun lehim gitti diye düşünüp kısa devreyle açmaya çalıştım olmadı. Anakartın RGB'si güç gelince yanıyordu o yanıyor ama hiçbir şekilde componentlere güç gitmiyordu. Arkadaşın PC'de denedik yine çalışmadı. Hasar da almadı. ASUS'a garantiye göndermeye karar verdim. Onarım talebi diye bir yere talep atmış babam ASUS'un sitesinden (RMA). Doğru yer midir ve ücret kesilir mi? Garantisi 1 yıl 4 ay var daha. Tamir edilip mi gönderilir başka anakart mı gönderilir? Anakartın Türkiye'de stoku yok tamir edemezlerse daha iyi/kötü anakart mı gönderirler? Bir de kutuya içinden çıkan stickerler dışında her şeyi koydum bir şey çıkartmam/eklemem lazım mı? SSD'leri falan söktüm braketi şu önden takma şeylerinden taktım.

Biraz uzun oldu okursanız teşekkür ederim.

Bide kaç güne geri gelir? Az önce verdik talebi kargo ne zaman gelir eve?

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,878
İsim
Emre Zengin
2 gün önce Wi-Fi kartı takıyordum. Baktım algılamadı kapattım düzelttim bastım tuşa açılmadı. Açma tuşunun lehim gitti diye düşünüp kısa devreyle açmaya çalıştım olmadı. Anakartın RGB'si güç gelince yanıyordu o yanıyor ama hiçbir şekilde componentlere güç gitmiyordu. Arkadaşın PC'de denedik yine çalışmadı. Hasar da almadı. ASUS'a garantiye göndermeye karar verdim. Onarım talebi diye bir yere talep atmış babam ASUS'un sitesinden (RMA). Doğru yer midir ve ücret kesilir mi? Garantisi 1 yıl 4 ay var daha. Tamir edilip mi gönderilir başka anakart mı gönderilir? Anakartın Türkiye'de stoku yok tamir edemezlerse daha iyi/kötü anakart mı gönderirler? Bir de kutuya içinden çıkan stickerler dışında her şeyi koydum bir şey çıkartmam/eklemem lazım mı? SSD'leri falan söktüm braketi şu önden takma şeylerinden taktım.

Biraz uzun oldu okursanız teşekkür ederim.

Bide kaç güne geri gelir? Az önce verdik talebi kargo ne zaman gelir eve?
Tamir falan olursa sakın yaptırtma değişim iste, ellerinde yoksa üst modelini talep et sakın aşağısını kabul etme. Tamir edilen anakartta yangın çıkma ihtimali yüksek.

Fireable

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
692
İsim
Alper Parlak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tamir falan olursa sakın yaptırtma değişim iste, ellerinde yoksa üst modelini talep et sakın aşağısını kabul etme. Tamir edilen anakartta yangın çıkma ihtimali yüksek.
Soruyorlar mı tamir mi edelim diye
Mesaj otomatik birleştirildi:

Biz direkt rmaya yazdıkda

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,878
İsim
Emre Zengin

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,878
İsim
Emre Zengin

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,878
İsim
Emre Zengin

Fireable

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
692
İsim
Alper Parlak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alamazlar. Eğer aynı model yoksa üst model için yasal olarak senin hakkın var.
Hocam galiba tamir edemezlerse degistiriyorlarmis

Anakarta elektrik gidiyor ama componentlere gitmiyor ve pc acilmiyor sizce tamir olur mu olmaz mı?

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,878
İsim
Emre Zengin
Hocam galiba tamir edemezlerse degistiriyorlarmis

Anakarta elektrik gidiyor ama componentlere gitmiyor ve pc acilmiyor sizce tamir olur mu olmaz mı?
Bilmiyorum hocam o kadar detaylı bilgim yok maalesef.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,741
Üyeler
161,744
Son üye
Atsbaskan
Top Bottom