lan olum param yatmadı napam deli ettiniz lan beni manyağım lanLA ŞU SİSTEMİ ARTIK AL DA NE ALIRSAN AL YA!!Beni de delirttin .
Kin tutmayı seven bir insan değilim sende öyle değilmişsin ikimizde aynı ülkenin vatandaşıyız aynı dindeniz kutuplaşmaya gerek yok@Swain ilk başta sürtüşmeli girdik de anlaşıyoz şimdi .
ikinizde deli yüreksiniz ha. olum evinize gelirim 2 nizi bagaja atarım ormana bırakıp giderim sabaha kadar dövüşün tekme tokat (!)Kin tutmayı seven bir insan değilim sende öyle değilmişsin ikimizde aynı ülkenin vatandaşıyız aynı dindeniz kutuplaşmaya gerek yok
Sen manyaksan ben senden manyağım olm . (olm diyomda 16 yaşındayım LKDNSALJDS)lan olum param yatmadı napam deli ettiniz lan beni manyağım lan
kafana vurayım senin (!)Sen manyaksan ben senden manyağım olm . (olm diyomda 16 yaşındayım LKDNSALJDS)
Gel vur, vuruşuruz .kafana vurayım senin (!)
sen almanyada yaşıyodun demi abi?Selam Beyler,
asus özel anakartlarda RGB bulunmaktadir.
lakin RGB bölge tek RGB veya A RGB degil
Anakart bi belirli bölgesinde RGB eklenmis ve sistem kapandinda kenlinde yaniyor , güzel effektler sunuyor.
asus anakarta sahibseniz ve özel RGB tasarim varsa, gayet güzel bi sekilde aktiv ediniz.
bana göre cok güzel ve geceleri sistem kapanik halindeyken cok mütevazi görünmekte.
sabaha kadar bi ben vururum bi sen 2 miz biri gitcek (!)Gel vur, vuruşuruz .
Ben gitmem aga, 10 bardak veririm hallederiz(!)sabaha kadar bi ben vururum bi sen 2 miz biri gitcek (!)
ya da niye uğraşıyorum la kafana sopayla vuruyum gitsin niye uğraşıyok (!)Ben gitmem aga, 10 bardak veririm hallederiz(!)