Neler Yeni

Yardım Asus Anakartta BIOS Nasıl Güncellenir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Osman gültekin
ARKADAŞLAR merhaba ben şimdi bunu indirdip içindeki dosyayı flaşha atıcam flaşhı nereye takıcam anakartın arkasında olan bios yerinemi usb yerinemi ve nasıl güncellicem yardımm ederseniz çok iyi olur

Ekler

• Ekran Görüntüsü (1).png
    Ekran Görüntüsü (1).png
    427.7 KB · Hit: 51
En İyi Cevap
@RedkinGT,
Güncel BIOS güncelleme dosyasını indirdim ve flasha attım demişsiniz. (RAR'dan çıkarın.)
BIOS'a girin, F7'ye basın. "Tool" sekmesine girin. Asus EZ Flash 3 Utility'e tıklayın.
Buradan "by USB" seçeneğini seçin. USB belleği seçip indirdiğiniz dosyayı seçin.
Sonra "Enter" deyin, "Bu dosyayı okumak istiyor musun?" diye bir sekme çıkacaktır.
"Evet" seçeneğine basın ve işlemin bitmesini bekleyin, yaklaşık 5 dakika sürüyor.
BIOS ayarları sıfırlanacaktır eğer ayar yaptıysanız tekrar yapmayı unutmayın.

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,161
İsim
Musa
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Osman gültekin
Neden Garanti Olsun Ki ? İnternetten Güncellemek Daha Mantıklı Bence
Nasıl olacak aga
Mesaj otomatik birleştirildi:

@RedkinGT,
Güncel BIOS güncelleme dosyasını indirdim ve flasha attım demişsiniz. (RAR'dan çıkarın.)
BIOS'a girin, F7'ye basın. "Tool" sekmesine girin. Asus EZ Flash 3 Utility'e tıklayın.
Buradan "by USB" seçeneğini seçin. USB belleği seçip indirdiğiniz dosyayı seçin.
Sonra "Enter" deyin, "Bu dosyayı okumak istiyor musun?" diye bir sekme çıkacaktır.
"Evet" seçeneğine basın ve işlemin bitmesini bekleyin, yaklaşık 5 dakika sürüyor.
BIOS ayarları sıfırlanacaktır eğer ayar yaptıysanız tekrar yapmayı unutmayın.
Hehh tamamdır aga kralsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,032,100
Üyeler
163,601
Son üye
The.baris
Top Bottom