Neler Yeni

Asus b450 F Gaming anakart işlemci tavsiyesi

Sezgin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Sezgin Çoban
arkadaşlar sistemimi yükseltmek istiyorum parça değişimi yapacağım ve işlemci ile başlayacağım anakarta falan masraf yapmak istemiyorum AM4 tarafından ilerlemek istiyorum kısaca Asus B450 F Gaming anakarta en yüksek hangi işlemciyi takabilirim PSU açısından sıkıntım yok 850w FSP Hydro 80+ gold PSU var
Mesaj otomatik birleştirildi:

arkadaşlar sistemimi yükseltmek istiyorum parça değişimi yapacağım ve işlemci ile başlayacağım anakarta falan masraf yapmak istemiyorum AM4 tarafından ilerlemek istiyorum kısaca Asus B450 F Gaming anakarta en yüksek hangi işlemciyi takabilirim PSU açısından sıkıntım yok 850w FSP Hydro 80+ gold PSU var
bu arada işlemci için masrafa açığım sadece en yüksek ve uyumlu olacak işlemci arıyorum

daha sonrasında buna göre ekran kartına geçeceğim onu da RTX 40XX serisi düşünüyorum

Bünyamina

80+ Platinum

bu arada işlemci için masrafa açığım sadece en yüksek ve uyumlu olacak işlemci arıyorum

daha sonrasında buna göre ekran kartına geçeceğim onu da RTX 40XX serisi düşünüyorum
Elindeki sistemi satıp am5 sağlam bir sistem almaya olumlu bakar mısın ?
Yok bu sisteme ekleme yapacağım dersen elindeki işlemci ile biosu güncelleyip 5700x3d takabilirsin. En tepe model işlemciyi de takabilirsin fakat bu işlemci f/p anlamında güzel olur. İşlemciye de sağlam böyle bir kule tipi soğutucu güzel gider. Ekran kartı ne alayım dersen 4070 super alabilirsin.

Sezgin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Sezgin Çoban
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yok bu sisteme ekleme yapacağım dersen elindeki işlemci ile biosu güncelleyip 5700x3d takabilirsin. En tepe model işlemciyi de takabilirsin fakat bu işlemci f/p anlamında güzel olur. İşlemciye de sağlam bir kule tipi fan güzel gide. Ekran kartı ne alayım dersen 4070 super alabilirsin.
elimde ki sistem ne kadar edecek ki AM5 sistemler ne kadar şu an

kronik1907

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
641
İsim
Görkem
yanlış yapıyorsunuz
anakartın desteklediği en üst seviye işlemci almakla sistem oluşturulmaz

Sezgin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Sezgin Çoban
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yok bu sisteme ekleme yapacağım dersen elindeki işlemci ile biosu güncelleyip 5700x3d takabilirsin. En tepe model işlemciyi de takabilirsin fakat bu işlemci f/p anlamında güzel olur. İşlemciye de sağlam böyle bir kule tipi soğutucu güzel gider. Ekran kartı ne alayım dersen 4070 super alabilirsin.
önerebileceğin am5 sistem var mı

kronik1907

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
641
İsim
Görkem
am4 sokette kalacam diyorsanız sistem bileşenleriniz güzel
ama yine de tepe nokta bir sistem oluşturmanıza gerek yok

1080p tarafında kalacaksanız
5600 işlemci 4060 4060ti ekran kartı 7700xt ekran kartı yeter

yok ben 1080p de daha yüksek ekran kartı istiyorum diyorsanız
o zaman da 5800x3d önerecem ama onun da fiyatı fahiş
o zaman da sistmei satıp am5 e yönelmek daha mantıklı

Bünyamina

80+ Platinum
önerebileceğin am5 sistem var mı
Elindeki sistemi satmadan bu parçaları alacak bütçen varsa 7500f 7700xt li sistemler genellikle 30k civarına geliyor devamlı. Elimdeki sistemi de satayım ne alırım dersen 10-15k arasına satsan yani 7500f 4070 superli bir sistem toplayabilirsin.

Top Bottom