Neler Yeni

Asus b450 prime anakartına ssd önerisi yapar mısınız ?

Muhammed100192

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Muhammed
Arkadaşlar selam anakartım asus b450 prime imzadaki m2 ssd var buna başka ssd takabiliyor muyum ayrı olarak . 500gb yetmemeye başladı şimdiki ssd ile uyumlu başka ssd ya sa kaliteli bi hardisk önerir misiniz ?

quietbebek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
865
İsim
Batuhan
tek m2 slotu mevcut sende o yüzden sata ssd veya direk bu ssd iptal edip yenisini oraya takabilirsin

Muhammed100192

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Muhammed
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
tek m2 slotu mevcut sende o yüzden sata ssd veya direk bu ssd iptal edip yenisini oraya takabilirsin
Teşekkür ederim yeni gördüm mesajı sata ssd nasıl oluyor acaba usb portuna mı takıyoruz ya da kaliteli bi hardisk taksam nasıl olur anakarta

quietbebek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
865
İsim
Batuhan
sata ssd'yi anakart'ın kutusunda sata kablosu geliyor onu anakart'a takıyorsun diğer ucunu da sata'ya ama harddisk yerine sata almanı öneririm

Muhammed100192

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Muhammed
sata ssd'yi anakart'ın kutusunda sata kablosu geliyor onu anakart'a takıyorsun diğer ucunu da sata'ya ama harddisk yerine sata almanı öneririm
Tamamdır teşekkür ederim sanki şey duymuştum farklı ssd alcaksanız sizdekiyle aynı olsun iyi çalışmaz diyolardı yoksa ram için miydi o emin değilim

Bu sata ssd alsam güzel midir yoksa kingston 1tb mi alayım samsung pahalı ama iyi galiba

quietbebek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
865
İsim
Batuhan
tabii ki samsung kalitesi belli ancak şu 2 üründen birisini alabilirsin

kingston kullanıyorum memnunum
ve dediğin uyumsuz çalışma ram ile ilgili

Muhammed100192

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Muhammed
tabii ki samsung kalitesi belli ancak şu 2 üründen birisini alabilirsin

kingston kullanıyorum memnunum
ve dediğin uyumsuz çalışma ram ile ilgili
Aynı mıdır sence kalitesi samsungla ben hep şey düşünüyorum yani 1tb aynı fiyata alıp da sonra sorun çıkaracaığına kaliteli 500gb alayım kafası filan hangisi daha mantıklı sence kingston kullanıyorsan ben de öyle alayım

quietbebek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
865
İsim
Batuhan
Aynı mıdır sence kalitesi samsungla ben hep şey düşünüyorum yani 1tb aynı fiyata alıp da sonra sorun çıkaracaığına kaliteli 500gb alayım kafası filan hangisi daha mantıklı sence kingston kullanıyorsan ben de öyle alayım
hiç sorun çıkarmadı bana sata ssd yazma okuma farkı normal m2 ssd'lerden attığım modelin samsung ile aynı tabi sana kalmış

Muhammed100192

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Muhammed
hiç sorun çıkarmadı bana sata ssd yazma okuma farkı normal m2 ssd'lerden attığım modelin samsung ile aynı tabi sana kalmış
Kingston sipariş verdim eyvallah çok yardımcı oldun son sorum satayı sabitlemem gerek mi bi yere yoksa kabşolarınj takıp ekran kartının üstüne ya da power yerinin üstüne bi yere bıraksam öyle sıkıntı olur mu

quietbebek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
865
İsim
Batuhan
Kingston sipariş verdim eyvallah çok yardımcı oldun son sorum satayı sabitlemem gerek mi bi yere yoksa kabşolarınj takıp ekran kartının üstüne ya da power yerinin üstüne bi yere bıraksam öyle sıkıntı olur mu
kasaların arka veya yan bölmeleri oluyor vida ile sabitleniyor

Muhammed100192

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Muhammed
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Erhan Akçay
Yukarda arkadaşımız yardımcı olmuş sizde sormuşsunuz samsungla bunlar aynı kalitemi diye. Samsung evo ile bu modeller aynı kalite değil. Diğer arakadaş ta belirtmiş bunu. Önerilenler fiyat performans ürünü ancak. Sağlık ömür ikisinde de samsung a göre çabuk düşer. Özellikle kingston A 400 te daha çabuk düşer. Onda 3d nand yok.

Crucial 3d nand a sahip yani kingston a göre az daha iyi sağlık konusnda . Tabi son karar sizin . Samsung kaliteli ama biraz daha pahalı tabi.

Muhammed100192

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Muhammed
Yukarda arkadaşımız yardımcı olmuş sizde sormuşsunuz samsungla bunlar aynı kalitemi diye. Samsung evo ile bu modeller aynı kalite değil. Diğer arakadaş ta belirtmiş bunu. Önerilenler fiyat performans ürünü ancak. Sağlık ömür ikisinde de samsung a göre çabuk düşer. Özellikle kingston A 400 te daha çabuk düşer. Onda 3d nand yok.

Crucial 3d nand a sahip yani kingston a göre az daha iyi sağlık konusnda . Tabi son karar sizin . Samsung kaliteli ama biraz daha pahalı tabi.
Son sorduğum nasıl olur sence m2 dönüştürücü alıp m2 ssd alıp taksam

Top Bottom