R roodnroody Cezalı 80+ Katılım 2 Nisan 2020 Mesajlar 50 Reaksiyon skoru 18 1 Mayıs 2020 #1 Arkadaşlar bu anakart hakkında ne düşünüyorsunuz. İnternette pek bir bilgi bulamadım. Technopat Sosyal'de kimisi kaçın bu anakarttan mosfet soğutucu bile yok vs demiş. Bunun performansa etkileri nasıl yansır
Arkadaşlar bu anakart hakkında ne düşünüyorsunuz. İnternette pek bir bilgi bulamadım. Technopat Sosyal'de kimisi kaçın bu anakarttan mosfet soğutucu bile yok vs demiş. Bunun performansa etkileri nasıl yansır
Mehmet Yılmaz Vitreus Yönetici Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 31,357 En İyi Cevap 17 Reaksiyon skoru 72,700 1 Mayıs 2020 #2 O anakartla baya bir sistem topladık. Patladı çatladı diye dönüş görmedim daha.
R roodnroody Cezalı 80+ Katılım 2 Nisan 2020 Mesajlar 50 Reaksiyon skoru 18 1 Mayıs 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Mehmet Yılmaz yazmış: O anakartla baya bir sistem topladık. Patladı çatladı diye dönüş görmedim daha. Devamı için tıklayın... peki bu anakartın niçin beyaz kutuyla yollandığını biliyor musunuz?
Mehmet Yılmaz yazmış: O anakartla baya bir sistem topladık. Patladı çatladı diye dönüş görmedim daha. Devamı için tıklayın... peki bu anakartın niçin beyaz kutuyla yollandığını biliyor musunuz?
Mehmet Yılmaz Vitreus Yönetici Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 31,357 En İyi Cevap 17 Reaksiyon skoru 72,700 1 Mayıs 2020 #4 Oem anakart olması lazım. Yani hazır sistemlere özel diye biliyorum.