Neler Yeni

Asus b450m k-2 anakart bios acilmiyor

Xryna

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Uğur şahin
Bu anakart modelini kullaniyorum valorant oynarken bi anda oyundan atiyor ve secure boot acik degil gibi bir sey yaziyor daha onceden gayet normal bir sekilde oynuyordum hic sorun da yapmiyordu secure boot kendiliginden kapanmis demekki pc yi sifirladim yine olmadi baya uzun bir arastirma yaptim bios dan yapiliyormus her sey tamam yapiyorum ama her seyi yapinca bios kapaniyor ve tekrar aciliyor bios a yine atiyo windows acilmiyo bu sefer onun da cozumunu buldum cms miydi neydi onu kapatmamiz lazimmis ama onu da kapatinca secure boot acilmiyor bu sefer butun yollari denedim ama olmadi bios update de yaptim her seyi denedim olmuyor bilen birisi lutfen yardim etsin.

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bu anakart modelini kullaniyorum valorant oynarken bi anda oyundan atiyor ve secure boot acik degil gibi bir sey yaziyor daha onceden gayet normal bir sekilde oynuyordum hic sorun da yapmiyordu secure boot kendiliginden kapanmis demekki pc yi sifirladim yine olmadi baya uzun bir arastirma yaptim bios dan yapiliyormus her sey tamam yapiyorum ama her seyi yapinca bios kapaniyor ve tekrar aciliyor bios a yine atiyo windows acilmiyo bu sefer onun da cozumunu buldum cms miydi neydi onu kapatmamiz lazimmis ama onu da kapatinca secure boot acilmiyor bu sefer butun yollari denedim ama olmadi bios update de yaptim her seyi denedim olmuyor bilen birisi lutfen yardim etsin.
İşletim sistemin kurulu olduğu disk formatı GPT mi MBR mi

GPT değil ise Secure boot ve UEFİ modunda çalışmasına engel olup biosa atmasına sebeb oluyordur.

Secure bootu açmak istiyorsan GPT yapman lazım.İnternette videoları var bakıp yapabilirsin.
Ayrıca OS Type kısmını Windows UEFİ yap
MBR'li sistemde secure bootu açamazsın.

Son düzenleme:

Xryna

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Uğur şahin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
oncelıkle tesekkur ederım cevap verdıgınız ıcın ama o soyledıgınızı de denedım olmuyor gene pc ye sıfırlamak degıl de bılgısayarcı da dırek format attırsam sızce duzelır mı bu sorun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,073
Üyeler
166,688
Son üye
Stm775
Top Bottom