Neler Yeni

Asus B450M-K II Acil cevap

Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Erdem
Atabilirsin tabi ki sorun olmaz. Bende B serisi 9K lık İntel anakart var. Ne işlemciye OC yapılabiliyor ne bir şey. Bu anakart AMD olduğu için ve fiyatı da göz önünde bulundurursak F/P oluyor. alabilirsin. Ben Z serisi anakart alacaktım ne diye B serisi aldım anlamadım :D
Yani hocam Sorun çıkartmadan kulanabıilir galiba Yardımın için tşk ederim

TAM35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Kadir önal
Kesinlikle berbat bir garanti servisleri var.Servis yetkilileri anakartımın üzerine sıvı döktüler ve bunu 7 gün sonra haber verip kargo firması bu sekılde getirdi dediler kargo firmasıda 48 saatten sonra tanzim tutanağı tutamadıgı bildikleri için sorumluluğu kargo firmasına yüklediler ve ürünü asus geri yolladı bende buna istinaden ürünü almadım daha sonra UPS kargonun deposunda 1 hafta bekledi ve geri Asus yetkili servisine gitti tabi bu sürecte telefon ile görüşüyorum (asus müşteri hizmetleri ile ben ürünün değişimini istiyorum sıvı teması olmuş müşteri hizmetleride diyor ki sorumlusu biz değiliz gidin isterseniz şikayet edin) daha sonra sıvı teması olan anakartı ‘tamir ettik’ diyip gönderiyorlar ama (tabii ki sıvı teması olan anakart tamir olması imkansız demeyelimde çok düşük ihtimal) ben tabi yinede deniyorum fakat hic bir haraket yook bunun üstüne 2 kere daha garantiye yolluyorum ama her seferinde tamir edildi diyip geri gönderiyorlar.Ben bu şekilde mağdur edildim sizde bu firmadan alışveriş yaparken bu durumu göz önünde bulundurun iyi günler

OZAN J

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
OZAN TANKUŞ
Yani hocam Sorun çıkartmadan kulanabıilir galiba Yardımın için tşk ederim
Valla arkadaşta o işlemci var. 6700xt ekran kartı var. Benim işlemci i5 12600k ve ekran kartı rtx 2060. Hemen Hemen aldığımız FPS ler bütün FPS oyunlarında aynı. Cs de ağır fps düşüşü olan yerlerde benimki doğal olarak daha iyi sonuc cıkartıyor. FPS nin rahat oldugu yerler, Yani Açık etraf veya animasyon olmayan yerlerde o daha fazla FPS alıyor.Benimki 400 fps ise onunki 450 460 gibi.. tabi ki ekran kartının etkisi var doğal olarak ama 5600 işlemci, b450 anakart falan tam kombin bir sistem oluyor. Sorun cıkartmadan kullanabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Erdem
Yazık olmuş hocam elinizde kanıt varsa dava edebilir siniz

Ceasar123

80+ Silver
B450 ile A520 arasındaki tek fark;
B450: OverClock yapılıyor
A520: OverClock yapılamıyor
Eğer OC yapmıcaksanız A520 alıp geçebilirsiniz.

A520 Önerim:

B450 Önerim: Ryzen 5000 serisi hazır geliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,607
Üyeler
161,099
Son üye
beratsezgin7234
Top Bottom