kutaykocer
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
B560m-K ana kartımın işlemci pini kırıldı elimde işlemci yok şuan aldığım zaman işlemci taksam çalışırmı?
Peki ana kartın garantisi var garantiye gönderirsem ne olur?çalışmaz
Garantinin yüklü miktar ücret isteyeceğini düşünüyorum.Peki ana kartın garantisi var garantiye gönderirsem ne olur?
İzmirdeyimGarantinin yüklü miktar ücret isteyeceğini düşünüyorum.
Hangi şehirdesiniz?
peki pinin görevi ne hiç bir bilgim yok bu konuda o yüzden soruyorumÇalışabilir o pinin görevine bağlı
denemen gerekpeki pinin görevi ne hiç bir bilgim yok bu konuda o yüzden soruyorum
Reis elimde işlemci olsa denicem zaten bir süre işlemci olmıcak elimde o yüzden bilen varsa diye soruyorum yoksa bu sürede garantiye falan göndericem kesin çalışmazsadenemen gerek
Nasıl kırdınki hocam pinler çok narindir incinirReis elimde işlemci olsa denicem zaten bir süre işlemci olmıcak elimde o yüzden bilen varsa diye soruyorum yoksa bu sürede garantiye falan göndericem kesin çalışmazsa
Nasıl kırdınki hocam pinler çok narindir incinir
%90 çalışmaz
Valla hiç bir fikrim yok elime aldım baktım böyleydiNasıl kırdınki hocam pinler çok narindir incinir
%90 çalışmaz
garantisini kimse veremez sana bilgisayarcıya götürüp test et.Reis elimde işlemci olsa denicem zaten bir süre işlemci olmıcak elimde o yüzden bilen varsa diye soruyorum yoksa bu sürede garantiye falan göndericem kesin çalışmazsa