ASUS BIOS GUNCELLEYEMIYORUM

Reaksiyon skoru
1
Merhaba arkadaşlar anakartım asus b650m-k internet uzerinden guncel biosu indirip flasha attim biosa girip yuklemeye calisiyorum fakat yuklemek icin bastigimda anlik bir donma oluyor ve pc yeniden basliyor yardimci olur musunuz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaslar help meeee

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar anakartım asus b650m-k internet uzerinden guncel biosu indirip flasha attim biosa girip yuklemeye calisiyorum fakat yuklemek icin bastigimda anlik bir donma oluyor ve pc yeniden basliyor yardimci olur musunuz.

Arkadaslar help meeee
Öncelikle biosu default yapın (varsayılan ayarlara çekin) sonrasında ise Intel me güncelleyin ve tekrar bios güncellemesi yapsın indirdiğiniz dosyanın doğruluğundan eminsiniz degilmi hocam?

Arkadaslar help meeee
Flashı fat 32 olarak bicimlendirdiniz değilimi?

Öncelikle biosu default yapın (varsayılan ayarlara çekin) sonrasında ise Intel me güncelleyin ve tekrar bios güncellemesi yapsın indirdiğiniz dosyanın doğruluğundan eminsiniz degilmi hocam?

Flashı fat 32 olarak bicimlendirdiniz değilimi?
Evet hocam flash fat 32.

Video ekledim bu sekilde oluyor yeniden basliyor.

Ekler

• IMG-20231004-WA0018.jpeg
    IMG-20231004-WA0018.jpeg
    968.6 KB · Hit: 24
Son düzenleme:
Hocam default ayara da cektim hicbir turlu olmadi simdi win10u tekrar yukluyorum donanjma ayrilmis 0 kısmı da biraz canımı sıktı
Bug olmuş hocam. O bellek kısmında 15.8 yazıyor dimi? Eğer öyleyse donanıma 200 MB ayrılmış. BIOS'tan D.O.C.P'yi ya da EXPO'yu açtıysan sorun yoktur.

Geri