JoggaBonnito
80+
- Reaksiyon skoru
- 24
Var hocam her kartın kendine ait bir seri numarası varmı yoksa genel kodu mu kartın kutusu şuan evde o yüzden tam emin olamadım.Kartın üstünde SN veya S/N var mı?
Seri numarasini yazıyorsun eğer bulamadiysan internete asus seri numarası bulma yazarsan cikan siteden bakabilirsinDostlar merhaba bu bölüme hangi kodu yazıyoruz?
Kartin ustunde yaziyordurVar hocam her kartın kendine ait bir seri numarası varmı yoksa genel kodu mu kartın kutusu şuan evde o yüzden tam emin olamadım.
Her kartın kendine ait seri numarası var. O seri numarasını girmeniz gerekli.Var hocam her kartın kendine ait bir seri numarası varmı yoksa genel kodu mu kartın kutusu şuan evde o yüzden tam emin olamadım.
Demek istediğim şu sen de bu kartın aynısından aldın ben de ikimizinde seri no aynı mı farklı mı? Eğer aynı ise ben kartı zaten Asus un sitesine kayıt ettim seri nosu ile. Ama aynı model kartım imei gibi farklı kodları varsa o zaman skntı olmasın diye bu konuyu açtım.Her kartın kendine ait seri numarası var. O seri numarasını girmeniz gerekli.
FarklıDemek istediğim şu sen de bu kartın aynısından aldın ben de ikimizinde seri no aynı mı farklı mı?