Çözüldü✓ asus cashback doğrulama maili gemedi

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
6,044
merhaba rx5600xt aldım asus dual evo modeli asus cashbacka başvuru yaptım başvurunun sonunda da doğrulama maili gönderilecek diye sayfa geldi görselinide koyuyoum buraya 2-3 saat oldu hala mail felan gelmedi 22 kasım son gün ne zaman gelicek bu mail? daha öncede yapan varsa ne zaman geldi?

Ekler

• 2020-11-20 (4).png
    2020-11-20 (4).png
    227.8 KB · Hit: 63
Ben 1 hafta önce başvurdum. Doğrulama maili gereksiz e postada buldum. Oraya düşüyor. Bu arada aynı modelden ben de aldım. Ne kadara aldın?

Ben 1 hafta önce başvurdum. Doğrulama maili gereksiz e postada buldum. Oraya düşüyor. Bu arada aynı modelden ben de aldım. Ne kadara aldın?
faturamda 2450tl yazıyor ama aynı kartı 3000tl den alınca aynı sistem aynı paraya toplanıyor nasıl iş anlamdım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

banada gelmiş şimdi gördüm spama düşmüş

faturamda 2450tl yazıyor ama aynı artı 300tl den alınca aynı sistem ayı paraya toplanıyor nasıl iş anlamdım
Hadi ya. Hangi siteden aldın? O kadar düştü mü ki? Yine zararla almışız :(

Hadi ya. Hangi siteden aldın? O kadar düştü mü ki? Yine zararla almışız :(
ayın 4ünde almıştım hazır sistem olarak gaming.gen.tr den 3600+5600xt yi 7200tlye aldım 330tl cashback il 6870tl olmuş olacak sen ne kadara aldın

ayın 4ünde almıştım hazır sistem olarak gaming.gen.tr den 3600+5600xt yi 7200tlye aldım 330tl cashback il 6870tl olmuş olacak sen ne kadara aldın
Anladım hocam. Büyük ihtimal alırsınız. Ben bekliyorum halen. Sanırım 20 iş günü içinde yatırıyolar girdikten sonra. Açıklamada öyle yazıyordu. Hayırlı olsun. İletişimde olalım ara ara paralar yattı mı yatmadı mı diye.

Anladım hocam. Büyük ihtimal alırsınız. Ben bekliyorum halen. Sanırım 20 iş günü içinde yatırıyolar girdikten sonra. Açıklamada öyle yazıyordu. Hayırlı olsun. İletişimde olalım ara ara paralar yattı mı yatmadı mı diye.
yatar herhaldeya yatmaması için bir sebep yok sen ne kadara aldın ?

yatar herhaldeya yatmaması için bir sebep yok sen ne kadara aldın ?
6 kasımda incehesaptan 2800 TL aldım. 330 TL geri ödeme bekliyorum. 2470 TL almış oluyorum. Fakat pişmanım. İtopyada Asus TUF 3 fanlı modeli 2800 TL oldu dün. Aynı hesaba denk geliyordu. Erken aldığıma pişmanım.. Dün iade etmeyi düşündüm nerdeyse.

6 kasımda incehesaptan 2800 TL aldım. 330 TL geri ödeme bekliyorum. 2470 TL almış oluyorum. Fakat pişmanım. İtopyada Asus TUF 3 fanlı modeli 2800 TL oldu dün. Aynı hesaba denk geliyordu. Erken aldığıma pişmanım.. Dün iade etmeyi düşündüm nerdeyse.
merak etme bu kartta pek ısınmıyor %33 fanla max 70 derece gördüm fanları bile çalışmıyor doğru düzgün fanı kendin %45-50 yaparsan kendin 35-40 derece kullanırsın

merak etme bu kartta pek ısınmıyor %33 fanla max 70 derece gördüm fanları bile çalışmıyor doğru düzgün fanı kendin %45-50 yaparsan kendin 35-40 derece kullanırsın
Tam anlamadım hocam. Tam yükte kaç görüyor bu kart? Böyle 4-6 saat arası kullanımda özellikle?

Tam anlamadım hocam. Tam yükte kaç görüyor bu kart? Böyle 4-6 saat arası kullanımda özellikle?
4-6 saat oynayacak oyunum olmadı furmarkta 66 derece gördüm oyunlarda da 70 derece sebebini anlamadım ama furmark oyundan daha az zorladı sanırım

ben pc aldım bakan istifa etti dolar 70 kuruş düştü faiz %5 arttırıldı dolar 20 kuruş daha düştü abdullah abi sistem toplamayı düşünmüyorum dedi sistem topluyor indirim bu sene fazla olmaz dendi bana itopyada hayvan gibi indirim oldu oluyor herkes benim almamı bekliyormuş galiba @cengizovic

4-6 saat oynayacak oyunum olmadı furmarkta 66 derece gördüm oyunlarda da 70 derece sebebini anlamadım ama furmark oyundan daha az zorladı sanırım
Anladım. Umarım 70 dereceyi geçmez. Böyle gayet iyi aslında. Açıkçası internetten de bulamıyorum bu kartın sıcaklık değerlerini hep tuf modeli ya da rog strix çıkıyor.

Val

ben PC aldım bakan istifa etti dolar 70 kuruş düştü faiz %5 arttırıldı dolar 20 kuruş daha düştü abdullah abi sistem toplamayı düşünmüyorum dedi sistem topluyor indirim bu sene fazla olmaz dendi bana itopyada hayvan gibi indirim oldu oluyor herkes benim almamı bekliyormuş galiba @cengizovic
Valla hocam üzüldüm. Ben de öyle hissediyorum. Ama benim fiyata sizin fiyata denk geliyor. Fazla sıkmayın canınızı parçalar kaliteli en azından. Şuan sadece r5 3600 + 5600XT ye 4200 TL harcadım.

Anladım. Umarım 70 dereceyi geçmez. Böyle gayet iyi aslında. Açıkçası internetten de bulamıyorum bu kartın sıcaklık değerlerini hep tuf modeli ya da rog strix çıkıyor.

Val
Valla hocam üzüldüm. Ben de öyle hissediyorum. Ama benim fiyata sizin fiyata denk geliyor. Fazla sıkmayın canınızı parçalar kaliteli en azından. Şuan sadece r5 3600 + 5600XT ye 4200 TL harcadım.
4200tl cashback ile mi

Geri