ASUS CM6340 TR003s hazır sistem kasasına Aorus Elite V2 anakart uyar mı?

Reaksiyon skoru
29
Merhabalar, konu başlığında görüldüğü gibi ASUS CM6340 hazır sistemine sahibim. Bilgisayarımı yükseltiyorum ve Aorus Elite V2 anakart almayı düşünüyorum. Fakat bu anakart ATX ama benim kasamda bulunan ASUS p8B75 anakart micro ATX olarak gözüküyor. İnternette arattığımda kasaların micro ATX kart takılıyor olsa bile ATX kartları da destekleyebildiği yazıyordu. Fakat ben hazır sistem olduğundan kasam ile ilgili pek bilgi bulamadım. Sadece Amazon sitesinde aynı model ürünün avrupa versiyonunda form faktör: Tower yazıyordu. Bu yüzden anakartların boyutlarını karşılaştırıp olup olmayacağına baktım fakat anlayamadım.

Asus P8B75 : 11.1 x 2.33 x 11.3 inches
Aorus Elite v2 : 13.18 x 3.14 x 10.62 inches
Amazonda yazan kasa boyutu : 42.01 x 17.3 x 41 cm

Hocam kasaniz atx i destekliyordur buyuk ihtimal zaten kasanizin boyutu buyuk ise zaten atx dir.

Hocam kasaniz atx i destekliyordur buyuk ihtimal zaten kasanizin boyutu buyuk ise zaten atx dir.
Yani 9-10 cm gibi bir pay kalıyor çoğu tarafından fakat emin olamadım sadece. Ve daha önceleri bilgisayarın bütün parçalarını söküp takmıştım fakat anakarta hiç dokunmadım. Nasıl takılır sökülür bilmiyorum. Vida yerleri denk gelir mi emin olamadım. En azından idare ederse birkaç ay sonra kasa da alabilirim. Şuan çok yüklenmek istemiyorum bütçeye.

Yani 9-10 cm gibi bir pay kalıyor çoğu tarafından fakat emin olamadım sadece. Ve daha önceleri bilgisayarın bütün parçalarını söküp takmıştım fakat anakarta hiç dokunmadım. Nasıl takılır sökülür bilmiyorum. Vida yerleri denk gelir mi emin olamadım. En azından idare ederse birkaç ay sonra kasa da alabilirim. Şuan çok yüklenmek istemiyorum bütçeye.
Hocam kasanizin icini alin zaten sol kisminda gösteriyor matx atx diye 1 görsel bulup atayim size.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Görsel bulamadim.

Hocam kasanizin icini alin zaten sol kisminda gösteriyor matx atx diye 1 görsel bulup atayim size.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Görsel bulamadim.
Önemli değil hocam, kasanın modelinin yazmaması ve internette çok bilgi olmaması bu işi zora sokuyor. Yardımınız için teşekkürler. Bir şeyler bulursanız lütfen bildirin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,753
Üyeler
185,795
Son üye
monesta0000
Geri