Neler Yeni

Yardım Asus Dikine Takılan M2

KeplerB

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Keps
Bir sorun ama etkisi olmaz galiba kasanın içiyle uğraşırken kesinlikle m2yi oradan çıkartıp işlemi öyle yapın eliniz çarpar çıt der m2niz çöp olur
evet ona dikkat etmem gerekiyor teşekkür ederim bilgilendirme için.Peki Bu Aparat Ayriyetden Satılıyorumu?

Hydranoid

80+ Bronze
evet ona dikkat etmem gerekiyor teşekkür ederim bilgilendirme için.Peki Bu Aparat Ayriyetden Satılıyorumu?
Büyük ihtimalle satılmaz bahsettiğim şey şu video da bu
İlahi manyak Asus firma olarak bayılıyorum ama böyle bir şey yapacağına madem koyacaksın alta koysana
IMG_1009.png

KeplerB

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Keps
İlahi manyak Asus firma olarak bayılıyorum ama böyle bir şey yapacağına madem koyacaksın alta koysana
Alıntıyı görüntüle
evet asusu bende seviyorum ama biraz değişik bir firma
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
yeniden teşekkür ederim hocam elinize sağlık yardımınız için

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,495
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Hayır orası ses karti,dönüştürücü vb takılan yer.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hatta bunlar satiliyo oraya takilmasi icin
X1 yuvası değil orası garip ama gerçek

Hydranoid

80+ Bronze
Linkini Atma Şansınız Varmıdır acaba ?
AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın! 180,48TL 62% İndirim | JEYI M.2 NVME SSD PCIE X1 adaptör kartı, masaüstü PC için 2280 SSD PCIe 3.0 4.0 genişletme kartı, PCI-E GEN4 16Gbps tam hız SK1
https://a.aliexpress.com/_opOwy4u bunu aldım ama şimdilik denemedim büyük ihtimalle yarın deneyeceğim

KeplerB

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Keps
AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın! 180,48TL 62% İndirim | JEYI M.2 NVME SSD PCIE X1 adaptör kartı, masaüstü PC için 2280 SSD PCIe 3.0 4.0 genişletme kartı, PCI-E GEN4 16Gbps tam hız SK1
https://a.aliexpress.com/_opOwy4u bunu aldım ama şimdilik denemedim büyük ihtimalle yarın deneyeceğim
Tamamdır Teşekkürler Hocam

Hydranoid

80+ Bronze
Alırken ekran kartınıza anakartınıza göre alın mesela bende A320m pro var ve Asus Dual Rx6600 var o anakarta takılmıyor çünkü ekran kartı 2 slottan fazla yer kapladığı için o slotu kapatıyor A520m Pro da var onun üstte pci x1 slotu olduğu için takılabiliyor ama daha takmadım

KeplerB

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Keps
Alırken ekran kartınıza anakartınıza göre alın mesela bende A320m pro var ve Asus Dual Rx6600 var o anakarta takılmıyor çünkü ekran kartı 2 slottan fazla yer kapladığı için o slotu kapatıyor A520m Pro da var onun üstte pci x1 slotu olduğu için takılabiliyor ama daha takmadım
analdım.yer var bende ya hallederim o sıkıntı deil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,109
Üyeler
163,779
Son üye
asaletemre
Top Bottom