❌İndirim Bitti! Asus DSL-AC750 Modem/Router 719 Lira Satıcı Amazon.com.tr

Önermem ben dahil sorun yaşayanın çok olduğu bir model. Benzer fiyata daha iyi seçenekler bulunur.

CRC hatalarından modemi kilitleme garantili model :D Hala nasıl satıyor TR'de akıl alması güç.

3 sene önce aldım eski sürümünü kullanıyordum sorun yaşamıyordum ta ki 3. Senenin sonuna doğru LED ışıkları soldu yanmiyordu garantiye yolladım birebir değişim garantisi vardi degistirdiler sıfır yolladılar ama yine de tavsiye etmem bu modeli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şu sıra son sürümde kullandığım için wifi kopmaları yaşatıyor bir de değerleri az veriyor

Eski sürüme alın kafanız rahat olsun

Arayüzü mükemmel çok sade ve kullanışlı

Telefondan kontrol etmekte ayrı güzel o yüzden karar sizin

Ben almıştım uyumlu değildi 2 3 günde bir sürekli neti kesiyordu yerine tplink archer v300 almıştım.Sorunum düzeldi.Ama bundada buglar mevcut.Çok nadirde olsa neti kesmesede kesik gösteriyordu.Bu fiyatlarda iyi modem beklemeyin maalesef.

3-4 yıldır kullanıyorum hiç sıkıntı yaşattığını görmedim modemin acaba benimki mi düzgündü yada ben mi sorunlarını fark etmedim ?

3-4 yıldır kullanıyorum hiç sıkıntı yaşattığını görmedim modemin acaba benimki mi düzgündü yada ben mi sorunlarını fark etmedim ?
Her modelde olacak diye kesin bir şey yok. Bence çoğunluğunda var ama. Şansına sorunsuz denk gelmiş. Sorun olsa farketmeme gibi bir durumun imkansız gibi. Bendeki gün içinde birkaç defa interneti kesiyordu. Ping de çabası. Arkadaşımda da benzer durumlar yaşanıyordu. İade edip keenetic aldım tertemiz kullanıyorum birkaç aydır.

Hangi marka internet kullanıyorsunuz acaba?
Türknet o zamanlar bu modemi öneriyordu sayfasından bende vatandan almıştım.

Her modelde olacak diye kesin bir şey yok. Bence çoğunluğunda var ama. Şansına sorunsuz denk gelmiş. Sorun olsa farketmeme gibi bir durumun imkansız gibi. Bendeki gün içinde birkaç defa interneti kesiyordu. Ping de çabası. Arkadaşımda da benzer durumlar yaşanıyordu. İade edip keenetic aldım tertemiz kullanıyorum birkaç aydır.
Yani tek yaşadığım sıkıntı aç kapa yaparsam internetin gelmesi uzun sürüyor bende arayüzünden yeniden başlat yapıyorum daha kısa sürede geliyor. Başka hiç sıkıntı yaşamadım. Bu dediğimde modem kaynaklı mı bilmiyorum.

Daha önce kullandım ve bütün İnternet problemlerim keenetic extra dsl e geçince çözülmüştü. İnternet olmasına rağmen cihazı kapatıp açınca İnternete giriyordum. 7 cihaz bağlanınca şişmeye başlıyor ve ısınınca performans kayıpları.

2 ay anca dayandım. Asus Türkiye firmware güncelleyin dedi ama yok. Ne yaptıysam çözülmedi. Dsl N55U dan sonra bu cihaz çok üzdü. Daha bedavaya verseler mümkün değil.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,309
Üyeler
184,140
Son üye
Samet k
Geri