LydiaTeyze
80+
- Reaksiyon skoru
- 90
Not: Ürün çok beğenilmemiş. Konu altında çeşitli hataları olduğunu söyleyen arkadaşlar var, satın almadan önce göz atınız.
Son düzenleme:
Sakın almayın 1 2 aya bozuyor hele türknett kullanıyorsanız yürüyen ping in yürüyemeyen hali gibi oluyor
Not: Ürün çok beğenilmemiş. Konu altında çeşitli hataları olduğunu söyleyen arkadaşlar var, satın almadan önce göz atınız.
Hangi marka internet kullanıyorsunuz acaba?3-4 yıldır kullanıyorum hiç sıkıntı yaşattığını görmedim modemin acaba benimki mi düzgündü yada ben mi sorunlarını fark etmedim ?
Her modelde olacak diye kesin bir şey yok. Bence çoğunluğunda var ama. Şansına sorunsuz denk gelmiş. Sorun olsa farketmeme gibi bir durumun imkansız gibi. Bendeki gün içinde birkaç defa interneti kesiyordu. Ping de çabası. Arkadaşımda da benzer durumlar yaşanıyordu. İade edip keenetic aldım tertemiz kullanıyorum birkaç aydır.3-4 yıldır kullanıyorum hiç sıkıntı yaşattığını görmedim modemin acaba benimki mi düzgündü yada ben mi sorunlarını fark etmedim ?
Türknet o zamanlar bu modemi öneriyordu sayfasından bende vatandan almıştım.Hangi marka internet kullanıyorsunuz acaba?
Yani tek yaşadığım sıkıntı aç kapa yaparsam internetin gelmesi uzun sürüyor bende arayüzünden yeniden başlat yapıyorum daha kısa sürede geliyor. Başka hiç sıkıntı yaşamadım. Bu dediğimde modem kaynaklı mı bilmiyorum.Her modelde olacak diye kesin bir şey yok. Bence çoğunluğunda var ama. Şansına sorunsuz denk gelmiş. Sorun olsa farketmeme gibi bir durumun imkansız gibi. Bendeki gün içinde birkaç defa interneti kesiyordu. Ping de çabası. Arkadaşımda da benzer durumlar yaşanıyordu. İade edip keenetic aldım tertemiz kullanıyorum birkaç aydır.