FSP Varken Ventoya Gereksiz Harcama Yaparsın .Vento VG12A kasayi bu modele yukseltsek daha iyi olmaz mi bu kasanin onu mash mis. Diger kasalar temperli cam
linçlemeyin küserim
Bu sistem de fiyatına göre iyi sistem. Ama DDR4 sistem. İncehesaptaki DDR5 sistem. Maddi sıkıntı yoksa aradaki farka incehesaptaki sistem alınır.sizce bu sistem mi yoksa vatandaki bu mu acil yazar mısınız
INTEL I5 12400F-GeForce RTX 4060-H610M H V2-1TB M.2 SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL I5 12400F-GeForce RTX 4060-H610M H V2-1TB M.2 SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
sağolasın kardeşim bide hangi özellikleri yükseltim yoksa direk böyle alim miBu sistem de fiyatına göre iyi sistem. Ama DDR4 sistem. İncehesaptaki DDR5 sistem. Maddi sıkıntı yoksa aradaki farka incehesaptaki sistem alınır.
Para varsa ddr5 sadece kasayı değişmen lazım fsp yap kasayı 24.131 tl oluyor vatandakini alırsan kasayı xigmatek yap 22 bin oluyor fiyat vatandakinin bu sisteme göre tek avantajı ssd nin 1 tb olması incehesaptaki sistemin avantajları ise ramin ddr5 işlemcinin 5700f ve güç kaynağının daha kaliteli olması karar seninsağolasın kardeşim bide hangi özellikleri yükseltim yoksa direk böyle alim mi
Kasayı vento yap. Fsp kasa kalmamış galiba görünmüyor. SSD Kingston 1TB yap en uygun olanını yeterli.sağolasın kardeşim bide hangi özellikleri yükseltim yoksa direk böyle alim mi