Profiliniz gizliMerhaba arkadaşlar kart asus evo oc rtx 2060 oyunlarda çok fazla ısınıyor 80-82 derecelerde geziyor sistemim ekran kartı farklı olucak şekilde imzada yazıyor
O kart 83e kadar görüyor. O modeli ben de 1-2 ay kullanmıştım.Merhaba arkadaşlar kart asus evo oc rtx 2060 oyunlarda çok fazla ısınıyor 80-82 derecelerde geziyor sistemim ekran kartı farklı olucak şekilde imzada yazıyor
Aynı ekran kartını Zalman N5MF ile kullanıyorum. 77Max hocam. Ayvalıkta yaşıyorum.Evet cam modeli hocam, evet çıkıyor deneyeyim hocam
Sıkıntılı bir model sanırım soğutması pek iyi değil herhaldeO kart 83e kadar görüyor. O modeli ben de 1-2 ay kullanmıştım.
Hava akışı ve fanlarınız baya iyi o zaman hocamAynı ekran kartını Zalman N5MF ile kullanıyorum. 77Max hocam. Ayvalıkta yaşıyorum.
Sıkıntılı değil, daha kötüleri var bu iyi bile kalıyor. RTX 2060 çok ısınıyor asıl sorun oSıkıntılı bir model sanırım soğutması pek iyi değil herhalde
Valla hocam başka kartların 60 70 dereceyi geçmediğini görünce üzülüyorum Modelde sıkıntı var (Hava akışı ve fanlarınız baya iyi o zaman hocam