🔥İndirim Asus Dual GeForce GTX 1060 OC 3G 999 TL

hocam O EKRAN KARTI ne öyle :D sattınız mı ekran kartınızı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

HD 4650 DEN bahsediyorum
Yok ya parça parça aldım sistemi bi ekran kartı kaldı onu da alasıya kadar eski pc'dekini kullanayım dedim. Şimdi 1060'ı da alayım idarelik diyordum da biraz şüphe ettim vazgeçtim

Adamın elinde +10 adet varsa ya ZAMANINDA mining için kullanılmıştır ya da internet kafe çıkmasıdır.
Özelden mesaj attım ve ''Yaklasik 1 ay kullanildi ve ayni sekilde kutulanip depoya kaldirildi.'' yazdı. Tabi inanmadım çünkü ürün açıklamasında garantisi yoktur yazıyor. Ne yani adam bunu 1 ay kullandı ve rafa kaldırdı sonra baktı satayım dedi vs. vs. inandırıcı gelmedi açıkçası

Alacağım da biraz güvensizlik oldu içimde. Hem 2. el hem de iade kabul etmem yazmış satıcı. Yine de atayım dedim alacak olan varsa temkinli olsun, sorumluluğu kabul etmem
Hocam bu tür kartlar bulunca beni de etiketleyebilir misin?
Çok mutlu olurum gerçekten genelde sen buluyorsun :)

Yok ya parça parça aldım sistemi bi ekran kartı kaldı onu da alasıya kadar eski pc'dekini kullanayım dedim. Şimdi 1060'ı da alayım idarelik diyordum da biraz şüphe ettim vazgeçtim

Özelden mesaj attım ve ''Yaklasik 1 ay kullanildi ve ayni sekilde kutulanip depoya kaldirildi.'' yazdı. Tabi inanmadım çünkü ürün açıklamasında garantisi yoktur yazıyor. Ne yani adam bunu 1 ay kullandı ve rafa kaldırdı sonra baktı satayım dedi vs. vs. inandırıcı gelmedi açıkçası
eywallah hocam bir an önce kart almanız dileğiyle

hocam yorumlarda fake hesaplar oldukları bellı uzak durun

Yorumları fake. Ve bu kart bu kadar ucuz olamaz. CW li ya da mining kartıdır. İnternet kafe kartı da olabilir.

İnternet kafe çıkması olsa bile bu fiyat zor. Güvenemezsdim ben olsam.

Oha çok iyi ama işte mining veya kafe çıkması gibi acaba ekmek yedirir mi

1616692988376.png
Aynen kardeşim 999tl ye 1060 aynen

Geri