Neler Yeni

Asus Dual GeForce RTX 4060 TI Nasıl bir ekran kartı

eammo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ahmet demirkol
Merhabalar Yakın Zamanlarda Gaming gecesinden Hazır Sistem aldım ama aklımda bir kaç soru kaldı sistem hala elime gelmedi sistem hakkında bir şey korkum var acaba bi sorun yaşar mıyım oyunlarda istediğim performansı alabilir miyim diye sistemi değerlendirme şansınız var mı eksi artı olarak

Ekler

• Ekran Resmi 2025-01-22 21.07.42.png
    Ekran Resmi 2025-01-22 21.07.42.png
    170.1 KB · Hit: 19

Xenovian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
M.Rüzgar Özen
Merhabalar Yakın Zamanlarda Gaming gecesinden Hazır Sistem aldım ama aklımda bir kaç soru kaldı sistem hala elime gelmedi sistem hakkında bir şey korkum var acaba bi sorun yaşar mıyım oyunlarda istediğim performansı alabilir miyim diye sistemi değerlendirme şansınız var mı eksi artı olarak
Yeterli bir performansa sahip ancak 8gb vram sizi uzun sure goturmez.

İGGY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
GUTS
güzel fiyata almışsınız bende gigabyte ın 4060 ti ı var gayet iyi 8gb aman aman ultra grafik takıntınız yoksa idare ediyor

ege18

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Ege
Şuan için yeterli bir kart optimizasyon sıkıntısı ortalama olan oyunlarda Ultra ayarlarda oynarsın bu kartla ama arkadaşın dediği gibi 8GB Vram uzun süre götürmez. 16GB versiyonu da para israfı. önerebilirim. ( 4060ti 8GB kullanıyorum amd fanboyu degilim. )
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şuan için yeterli bir kart optimizasyon sıkıntısı ortalama olan oyunlarda Ultra ayarlarda oynarsın bu kartla ama arkadaşın dediği gibi 8GB Vram uzun süre götürmez. 16GB versiyonu da para israfı. önerebilirim. ( 4060ti 8GB kullanıyorum amd fanboyu degilim. )
Bir sorun varsa sorabilirsin aynı kartı kullanacağız.

eammo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ahmet demirkol
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir sorun varsa sorabilirsin aynı kartı kullanacağız.
kartla ilgili şuanlık pek bir sorum yok elimde 6-7 yıl öncesinden kalma bir sata hard disk var onu bu kasaya takmamda sorun olur mu

ege18

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Ege
kartla ilgili şuanlık pek bir sorum yok elimde 6-7 yıl öncesinden kalma bir sata hard disk var onu bu kasaya takmamda sorun olur mu
Sorun olmaz fakat yeni çıkan oyunların bazıları direkt HDD desteklemiyor desteklese bile daha kötü çalışıyor. 512GB bir SSD aldıysan genel olarak hikayeli değil de online oyunlar oynadığını varsayıyorum ama.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,046,376
Üyeler
165,975
Son üye
naızerov