Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Asus DUAL Radeon RX 6700 XT OC 7255 TL ALEV ALEVVVV ( GERİ ÖDEME DAHİL FİYAT)

MasterOfPuppets

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
634
İsim
G
Çok şükür bitti. :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
GÖKHAN YILDIRIM
Kampanyada 6750xt yok 6800 yada 6800xt 4k fark var bu kart şuanda en mantıklı olandı yarın diğer kartlar stok gelir ucuzlar o zaman değişir olaylar

Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Hüseyin Umut Yüksel
Kripto dibi gördü hala görmeye devam ediyor. Bizde tek sorun dolar kuru. Dolar uçmadığı sürece ki illa ki uçacak uçana kadar(artık kaç ay yada günse) ekran kartlarını bu fiyatlarda yine görürüz hatta 6800 ve üzeri serilerde daha da indirimler göreceğiz. Kimse kaçırdığına üzülmesin. Ha dediğim kurlar ve kriptolara endeksli olduğu için oradaki hareketleri iyi takip etmek gerekiyor. Ben hala beklemedeyim. 5600g işlemci almıştım zaten oyun oynamaya çok vakit bulamıyorum onunla idare ediyorum şimdilik. Ekran kartı olmayan yada fırsat kovalayanlar üzülmesin sabırla beklesin bir müddet daha.

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
mehmet yılmaz
Arkadaşlar bu geri ödeme işlemi çetrefilli bir iş mi? Daha önceden deneyen varsa sürecin nasıl işlediğini yazabilir mi? Ha birde şartlar arasında ki şu madde dikkatimi çekti :
"Katılım için kullanıcının resmi ASUS VIP Hesabı’na kayıt yaptırması gereklidir. Kayıt formunu bu adresten bulabilirsiniz: https://account.asus.com/ "
Bu ücretli bir üyelik şekli midir?

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,563
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Arkadaşlar bu geri ödeme işlemi çetrefilli bir iş mi? Daha önceden deneyen varsa sürecin nasıl işlediğini yazabilir mi? Ha birde şartlar arasında ki şu madde dikkatimi çekti :
"Katılım için kullanıcının resmi ASUS VIP Hesabı’na kayıt yaptırması gereklidir. Kayıt formunu bu adresten bulabilirsiniz: https://account.asus.com/ "
Yanılmıyorsam bahsettiği şey normal üye olup ürününü siteye kaydetmek oluyordu.

Proletarya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
935
İsim
Proletarya
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Bileşenleri
Ekstra ücret istemiyor daha önce kampanyadan yararlandigim hesapla giriş yaptım linke ve kayıtlı ürünlerimi görebiliyorum.

Proletarya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
935
İsim
Proletarya
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Bileşenleri
Başvuru yaptıktan sonra ortalama kaç gün içinde geliyor para ?
Bu kampanya için bilmiyorum ücretler önceki kampanyaya göre fazla . Önceki kampanyada 10 gün içinde geri ödeme yapılmıştı ama ürün başı 100 Tl idi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu kampanya için bilmiyorum ücretler önceki kampanyaya göre fazla . Önceki kampanyada 10 gün içinde geri ödeme yapılmıştı ama ürün başı 100 TL idi.
Açıklamalarda yazıyor ama genelde o belirtilen gün sayısından daha erken yatıyor hesaba.

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
mehmet yılmaz
Peki birden fazla ürün alabiliyor muyuz? Ben incehesaptan güç kaynağı sipariş ettim qp.com dan ekran kartı alsam ikisinde de geri ödeme olur mu?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,591
Üyeler
167,521
Son üye
erwiNistaken
Top Bottom