XDEV
80+ Bronze
Dahası
Teşekkürler.
Cw şans işi gibi ama bu aralar çoğu kişiden duyuyorumBende bugün teslim aldım. Herhangi bir problem yok.
Bu arada benim kartta da az varmış ya ses bazen yükseliyorCw şans işi gibi ama bu aralar çoğu kişiden duyuyorum
benimki kargoda daha gelmedi acaba gerimi iade etsem baksana herkeste aynı problem varBu arada benim kartta da az varmış ya ses bazen yükseliyor
Bende de var ama rahatsız edecek seviye de değilBu arada benim kartta da az varmış ya ses bazen yükseliyor
Bende de var hocam ama fazla değil yani The Cycle oyununda yaptı sadeceÜrünü dün teslim aldım ben, maalesef bayağı bir CW sorunu var. Başka teslim alan var mı sizde durumlar ne?
Saat 10 olur olmaz aradım modeli söylediğimde hemen Asus a gondericez, 1 hafta içinde yenisi yollanacak denildi.benimki kargoda daha gelmedi acaba gerimi iade etsem baksana herkeste aynı problem var
Kullandığın kartı geri iade aliyorlar mı kanka ?Saat 10 olur olmaz aradım modeli söylediğimde hemen Asus a gondericez, 1 hafta içinde yenisi yollanacak denildi.
Evet, Qp de ki adam 'CW olan kartı kullanmanızı onermiyoruz' dedi. Modeli söyledim zaten direk getirin dedi.Kullandığın kartı geri iade aliyorlar mı kanka ?
yakından dinleyince bende de sinek vızlaması gibi bir ses geldi warzone'da heralde bu cw oluyor. QP bilişimden aldım oc'siz modelini. şimdi değiştirmek istesem asus'a değil qp bilişime göndermeliyim doğru mu? Gerçi değişen üründe de olma ihtimali var. Aslında çok farkedilmiyor benim kasada çünkü daha güzel bir ses onu bastırıyor. Cooler master'ın kronik pompa sesi.Evet, Qp de ki adam 'CW olan kartı kullanmanızı onermiyoruz' dedi. Modeli söyledim zaten direk getirin dedi.
Kart bayağı etli bir kart cetvel kadar boyu var 29.5 cm , 5.5 cm de kalınlığı var. Ön tarafta radyatör olduğu için az daha kasama olmuyordu. Bi an tırstım xD Mobilyaları kapıdan eğerek geçirirsin ya, bende öyle taktımKartı alan arkadaşlar tecrübelerini paylaşırsa faydalı olur almayı düşünen arkadaşlar için kaç dercede yüzde kaç fanla çalışıyor ses yapıyor mu vs