Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Asus DUAL Radeon RX 6700 XT OC 7255 TL ALEV ALEVVVV ( GERİ ÖDEME DAHİL FİYAT)

Requielme

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
310
İsim
Bilal

SadeceSeyf

80+ Gold

Proletarya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
935
İsim
Proletarya
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Bileşenleri
benimki kargoda daha gelmedi acaba gerimi iade etsem baksana herkeste aynı problem var
Saat 10 olur olmaz aradım modeli söylediğimde hemen Asus a gondericez, 1 hafta içinde yenisi yollanacak denildi.

SadeceSeyf

80+ Gold
Spam
لو لم ينته الخصم فقط ، لكان قد تم شراؤه وبيعه.n

Proletarya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
935
İsim
Proletarya
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Bileşenleri
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
mehmet yılmaz
Evet, Qp de ki adam 'CW olan kartı kullanmanızı onermiyoruz' dedi. Modeli söyledim zaten direk getirin dedi.
yakından dinleyince bende de sinek vızlaması gibi bir ses geldi warzone'da heralde bu cw oluyor. QP bilişimden aldım oc'siz modelini. şimdi değiştirmek istesem asus'a değil qp bilişime göndermeliyim doğru mu? Gerçi değişen üründe de olma ihtimali var. Aslında çok farkedilmiyor benim kasada çünkü daha güzel bir ses onu bastırıyor. Cooler master'ın kronik pompa sesi. :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
mehmet yılmaz
Arkadaşlar bu arada qp bilişimden gelen e faturayı pdf şeklinde indirdim. Üstte sipariş numarası altta fatura bilgileri var. 2 sayfa olarak gözüküyor. Gmail den indirdiğim için onun simgeside üstte yer alıyor. Bu şekilde asusa göndermekte bir sakınca olur mu?

StoneCold

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Serkan
Kartı alan arkadaşlar tecrübelerini paylaşırsa faydalı olur almayı düşünen arkadaşlar için kaç dercede yüzde kaç fanla çalışıyor ses yapıyor mu vs

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
mehmet yılmaz
Kartı alan arkadaşlar tecrübelerini paylaşırsa faydalı olur almayı düşünen arkadaşlar için kaç dercede yüzde kaç fanla çalışıyor ses yapıyor mu vs
Kart bayağı etli bir kart cetvel kadar boyu var 29.5 cm , 5.5 cm de kalınlığı var. Ön tarafta radyatör olduğu için az daha kasama olmuyordu. Bi an tırstım xD Mobilyaları kapıdan eğerek geçirirsin ya, bende öyle taktım :D (Vidalanan kısmı yüzünden)
Soğutması iyi bir model 55 dereceyi geçince açılıyor 800 1000 civarı çalışıyor. Bazen daha da yüksek oluyor fanlar, tam yükte 2200'a yakın rpm ile çalışıyor 65-70 derecede. İnce bir coil whine bende de çıktı. Değişime gitmedim. İnternette fps ile ilgili videolar var. Günümüzdeki oyunları 2k da ultra da oynatıyor ama 1080p ile biraz daha uzun ömürlü olur. Şimdilik gözlemlediğim bunlar. (Hort gibi oldu kusura bakmayın)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,397
Üyeler
167,837
Son üye
kmrlp
Top Bottom