Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Asus DUAL Radeon RX 6700 XT OC 7255 TL ALEV ALEVVVV ( GERİ ÖDEME DAHİL FİYAT)

SadeceSeyf

80+ Gold
Hocam neyi geri gönderdiler mi? 😀 anlamadım. Mail'mi? İki iş günü içinde mail dönüşü yapıyorlar ortalama.
Hayır kartı iade yaptınız mı iade yaptıktan sonra servis pointe gönderiyorlar onu soruyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
mehmet yılmaz
Hayır kartı iade yaptınız mı iade yaptıktan sonra servis pointe gönderiyorlar onu soruyorum
Yok ben hiç iade başvurusunda bulunmadım. Ses benim için pek sorun değil şu an. Başka bir ses onu bastırıyor 😆. Karta zararı olmadığını okudum. O yüzden hiç uğraşmadım. Belki 3 sene içinde değişim için başvuruda bulunabilirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yok ben hiç iade başvurusunda bulunmadım. Ses benim için pek sorun değil şu an. Başka bir ses onu bastırıyor 😆. Karta zararı olmadığını okudum. O yüzden hiç uğraşmadım. Belki 3 sene içinde değişim için başvuruda bulunabilirim.
Bu arada bendeki ocsiz olan.

SadeceSeyf

80+ Gold
Anladım teşekkür ederim. Ben de Çarşamba gününe kadar çözülmezse ariycam asusu gönderin kartımı bayramda kartsız kalmiyim diyeceğim 😄

Top Bottom