Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Asus DUAL Radeon RX 6700 XT OC 7255 TL ALEV ALEVVVV ( GERİ ÖDEME DAHİL FİYAT)

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,567
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
yok, başka ekran kartı vardı en ufak sıkıntı yaşamadım, 1 kere kapanmadı bilgisayar, sıkıntı ekran kartıyla ilgili, eminim
Mesaj otomatik birleştirildi:

yarın iadeye göndermeyi deneyeceğim, umarım iadeyi kabul ederler
Güç kaynağı ne?

Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
mahmut
Ben televizyonda furmark actım 2k da derece niye cıkmadı 70 lere birde işlemciyi aida64 te başlatınca cachede hata veriyor sebebi ne olabilir bilen var mı arkadaşlar

SadeceSeyf

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
mehmet yılmaz
Mail geldi, olduğunu söylediler.
Arkadaşlar asus müşteri hizmetleri aradı. Bilin ne oldu? Telefondaki kişi de bunun olmadığını söyledi. Tabi bunu kampanya şartlarından 5. maddeyi kontrol ederek söyledi. :D Dedi ki, burada önemli olan bir kişinin bir ürün alması gibi bir şey dedi. Dedim mail geldi şöyle şöyle. O zaman bir daha detaylı bir bilgi alıp size geri dönüş sağlayalım dedi. :D Yav ben nerden bileyim bu işin böyle olacağını. Bilsem başkasının adına alırım da yani çok saçma. Sonuçta 14730 tl nasıl oluyor. Git 4 4.5 bin tl'ye kadar de. Madem tek bir asus ürünü olacaksa. Hay Allah'ım ya. Neyse bir kaç güne dönüş yapacağım dedi. Bir çözülse şu mevzu artık.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
mehmet yılmaz
Arkadaşlar asus müşteri hizmetleri aradı. Bilin ne oldu? Telefondaki kişi de bunun olmadığını söyledi. Tabi bunu kampanya şartlarından 5. maddeyi kontrol ederek söyledi. :D Dedi ki, burada önemli olan bir kişinin bir ürün alması gibi bir şey dedi. Dedim mail geldi şöyle şöyle. O zaman bir daha detaylı bir bilgi alıp size geri dönüş sağlayalım dedi. :D Yav ben nerden bileyim bu işin böyle olacağını. Bilsem başkasının adına alırım da yani çok saçma. Sonuçta 14730 TL nasıl oluyor. Git 4 4.5 bin TL'ye kadar de. Madem tek bir asus ürünü olacaksa. Hay Allah'ım ya. Neyse bir kaç güne dönüş yapacağım dedi. Bir çözülse şu mevzu artık.
Güncelleme, asus yetkilisi yurtdışından bilgi alıp geri dönüş yaptı. Bu kampanyada özel bir durum olduğu ve iki farklı ürün grubuna ait birer ürün alımında geri ödemenin yapıldığını iletti. Olay sonunda çözüldü. Umarım size de faydası olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
GÖKHAN YILDIRIM
Güncelleme, asus yetkilisi yurtdışından bilgi alıp geri dönüş yaptı. Bu kampanyada özel bir durum olduğu ve iki farklı ürün grubuna ait birer ürün alımında geri ödemenin yapıldığını iletti. Olay sonunda çözüldü. Umarım size de faydası olur.
6 farklı ürün grubu var bence 6 adet geri alım olabilir diye yorumladım

SadeceSeyf

80+ Gold
Bu arada ben coil whine için iade talebi oluşturdum. Asus müşteri hizmetleri bunun mümkün olmayacağını garantisi devam ederken sesin artık dayanamayacak kadar yükselirse değişim sağlayacaklarını söylediler. Normal de iade edemiyorum yani Asus dual hayırlı olsun jdndn @Mehmet Yılmaz

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
mehmet yılmaz
6 farklı ürün grubu var bence 6 adet geri alım olabilir diye yorumladım
Hocam böyle olması mümkün görünüyor. Ben iki ürün için de başvuru yaptım. Ama yinede daha süre olduğu için sizde mail yoluyla sorabilirsiniz. İki iş günü içinde dönüş yapıyorlar. Ben Türkiye ekibine yazdım, onlar bana olumlu cevap verdi. Bireysel fatura olması kaydıyla ve ayrı ayrı şekilde. Birde Asus'un promotion.eu yabancı mail adresine sorulabilir.

Bu arada ben coil whine için iade talebi oluşturdum. Asus müşteri hizmetleri bunun mümkün olmayacağını garantisi devam ederken sesin artık dayanamayacak kadar yükselirse değişim sağlayacaklarını söylediler. Normal de iade edemiyorum yani Asus dual hayırlı olsun jdndn
Bende de öyle hem hayırlı olsun hem de g.o. :/

SadeceSeyf

80+ Gold
Hocam böyle olması mümkün görünüyor. Ben iki ürün için de başvuru yaptım. Ama yinede daha süre olduğu için sizde mail yoluyla sorabilirsiniz. İki iş günü içinde dönüş yapıyorlar. Ben Türkiye ekibine yazdım, onlar bana olumlu cevap verdi. Bireysel fatura olması kaydıyla ve ayrı ayrı şekilde. Birde Asus'un promotion.eu yabancı mail adresine sorulabilir.

Bende de öyle hem hayırlı olsun hem de g.o. :/
Siz ne zaman konuştunuz?

SadeceSeyf

80+ Gold
Top Bottom