Neler Yeni

🔥İndirim Asus Dual RTX 4060 White 12.715₺

Birileri

80+
Galax yılların firmasıdır, bilginiz olmadan konuşmayın. İsterseniz Galax HOF'u biraz araştırın, geçen sene 16'dan fazla dünya rekoru kırıldı bu ekran kartıyla. Asus yanından bile geçemez, halen daha diyorum.
Galax bu kadar iyiyse gitsin cami yaptırsın. Benim söylediğim tek şey asusun garantisiydi ama madem böyle istiyorsun iki firmanın kuruluş tarihlerine bak, aldığı ödüllere bak ve en önemlisi tr garanti desteği için şikayet vara bak. Sen galax alınca dünyanın en iyi markası falan olmuyor kardeşim.

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Galax bu kadar iyiyse gitsin cami yaptırsın. Benim söylediğim tek şey asusun garantisiydi ama madem böyle istiyorsun iki firmanın kuruluş tarihlerine bak, aldığı ödüllere bak ve en önemlisi tr garanti desteği için şikayet vara bak. Sen galax alınca dünyanın en iyi markası falan olmuyor kardeşim.
Ben en iyi marka falan demedim. Asus garantisi var diye 2k baymayın diyorum, tabi bu kişiye bağlı bir şey.

Devilll20

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,229
İsim
Rick Baba

Galax en iyi marka olmayabilir ama kaliteli bir markadır. Uzun yıllar sorunsuz götürür.

Klaus1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Taha Kenan
Asus : Galaxın yanından bile geçemeyiz :D :D :D
Yav hadi oradan

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Buraya kadar ciddi ciddi okuyodum
Evet, ciddiyim bunu derken. Ekran kartı konusunda Galax Asusu tahdından indireli yıllar oluyor. Hall of fame serisinden yola çıkacak olursak, bu serinin yanına daha hiç bir ekran kartı serisi yaklaşabilmiş değil. Bak bunu ben demiyorum, ufak bir araştırma ile kendinde bakabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Klaus1 @brkdrmn7
Kısaca şu konuyu buraya bırakıyorum.

Evet, ciddiyim bunu derken. Ekran kartı konusunda Galax Asusu tahdından indireli yıllar oluyor. Hall of fame serisinden yola çıkacak olursak, bu serinin yanına daha hiç bir ekran kartı serisi yaklaşabilmiş değil. Bak bunu ben demiyorum, ufak bir araştırma ile kendinde bakabilirsin.

@Klaus1 @brkdrmn7
Bu serinin ekran kartları, her çıkışında yeni rekorlar kırıyor.

Son düzenleme:

Devilll20

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,229
İsim
Rick Baba

@Klaus1 @brkdrmn7

Bu serinin ekran kartları, her çıkışında yeni rekorlar kırıyor.

Bunlar HOF'u bilmiyor daha sen ne desen anlamıcaklar dostum.

Klaus1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Taha Kenan
Yav hadi git galaxını al oyununu oyna Galax diyor hala :D Ne sertifikası var sadece düz teknoloji kullanıyor. Asusun Rulmanlarında kullanılan yağın fiyatıyla Galax ekran kartı alırım sdgdsg

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Yav hadi git galaxını al oyununu oyna Galax diyor hala :D Ne sertifikası var sadece düz teknoloji kullanıyor. Asusun Rulmanlarında kullanılan yağın fiyatıyla Galax ekran kartı alırım sdgdsg
Heh :D senle uğraşanda hata var. Cahillik mutluluktur lafı senin gibileri özetliyor işte.

Devilll20

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,229
İsim
Rick Baba

Dostum bende Asus kullanıyorum, Yiğidi öldür hakkını yeme demişler HOF başka bişey.

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dostum bende Asus kullanıyorum, Yiğidi öldür hakkını yeme demişler HOF başka bişey.
Ben Asusa kötü falanda demiyorum, fakat bu at gözlüğü takımış arkadaş tam bir Asus fanboyu, yazdığı diğer konularada bakabilirsiniz. İnsanlara yalan yanlış bilgiler veren birisi

Klaus1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Taha Kenan
Uygunsuz davranış
Ben Asusa kötü falanda demiyorum, fakat bu at gözlüğü takımış arkadaş tam bir Asus fanboyu, yazdığı diğer konularada bakabilirsiniz. İnsanlara yalan yanlış bilgiler veren birisi
Yalan yanlış bilgi dağıtıyorum aynen
galaxın Asustan iyi olduğunu iddia eden bir idiot değilim

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Yalan yanlış bilgi dağıtıyorum aynen
galaxın Asustan iyi olduğunu iddia eden bir idiot değilim
Ekran kartı konusunda öyle. Bak yukarıda sana ufak bir kanıt attım, bu bile Asustan daha iyi olduğunu kanıtlar. At gözlüğü takmış biri olduğunu her yerde belli ediyorsun.

Top Bottom