CEALIUS
80+
Abi sence 4299'un altına düşer mi 1660 super ?Bu fiyatta bize özel ama paylaşmıyorum sonra 4299'a GTX 1660 super olduğunu gördüm
Abi sence 4299'un altına düşer mi 1660 super ?Bu fiyatta bize özel ama paylaşmıyorum sonra 4299'a GTX 1660 super olduğunu gördüm
Hep merak ediyordum. Sağolun. Içerik olarak sistem hazırlığı videosu yapar mısınız?Hayır direkt ben yaptırıyorum veya size özel şu fiyat yapabiliriz durumu oluyor beğenmezsem 100 daha indirsene diye rica ediyorum. Aşağıya iki örnek bıraktım, sağda solda benim indirimlerimi paylaşan yayıncıları görürseniz sahip çıkarsanız sevinirim
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Örnek olarak söylemiştim ama yapıyorlarsa baya iyi.yapılabilir ama hemen bitiyor hemen bitmesi yerine herkese ulaşması daha olumlu sonuç veriyor
İndirimleri nereden paylaşıyor biliyor musun?Size özel durumu nasıl işliyor? Hepsiburada Abdullah bey bu indirimleri yapıyoruz indirimlerin destekçisi sizsiniz mi? Oluyor yoksa hepsiburadaya bunu da indirsene mi diyorsunuz.
Beton yetmez, öz abimHayır direkt ben yaptırıyorum veya size özel şu fiyat yapabiliriz durumu oluyor beğenmezsem 100 daha indirsene diye rica ediyorum. Aşağıya iki örnek bıraktım, sağda solda benim indirimlerimi paylaşan yayıncıları görürseniz sahip çıkarsanız sevinirim
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Ne zaman olur indirim bilgi verirmisinizyapılabilir ama hemen bitiyor hemen bitmesi yerine herkese ulaşması daha olumlu sonuç veriyor
Neden olmasın zaten bu Kasım ayında aldınız aldınız ondan sonra iyi fiyat beklemeyinAbi sence 4299'un altına düşer mi 1660 super ?
STOK ne kadar az ise indirim oranı o kadar artabiliyormuş. TesçillendiÖrnek olarak söylemiştim ama yapıyorlarsa baya iyi.
200 stok olsaydı V6 sistemi 7999 TL'den çıkartırdım gibiSTOK ne kadar az ise indirim oranı o kadar artabiliyormuş. Tesçillendi
Çok doğru kral asgari zamdan sonra bamNeden olmasın zaten bu Kasım ayında aldınız aldınız ondan sonra iyi fiyat beklemeyin
%50 stok farkına %10 fiyat farkı oluyormuş. Vay be Örn ilk 200 7999tl sonraki 300 8999tl gibi bir fiyat da zorlanırmış.200 stok olsaydı V6 sistemi 7999 TL'den çıkartırdım gibi![]()
Sistem demişken. Bir öneri yapsam bunun üzerine nasıl bir şey yapılabilir mesela bunu görüşebilir misin satıcı firmalar ile ?200 stok olsaydı V6 sistemi 7999 TL'den çıkartırdım gibi![]()