- En İyi Cevap
- 4
Olmuyor DA yaptırıyor. Çok fark var.%50 stok farkına %10 fiyat farkı oluyormuş. Vay be Örn ilk 200 7999tl sonraki 300 8999tl gibi bir fiyat da zorlanırmış.
Olmuyor DA yaptırıyor. Çok fark var.%50 stok farkına %10 fiyat farkı oluyormuş. Vay be Örn ilk 200 7999tl sonraki 300 8999tl gibi bir fiyat da zorlanırmış.
Evet şimdi hesapladım zaten firmanın cebinden fazladan 100K çıkıyormuş 4.3M hasılat a düşüyor.Olmuyor DA yaptırıyor. Çok fark var.
abi bi sıvı soğutma çöz beOlmuyor DA yaptırıyor. Çok fark var.
Donanım arşivi İnstasından paylaşıyormuş, kişiselden paylaştığı vs oluyor mu? Oradan engel yemeyi başarmıştım çünkü .İndirimleri nereden paylaşıyor biliyor musun?
Ayrıca Üst segment PC fikri yok mu son zamanda maks 15K görülmüş o da 6700 serisiydi herhalde şöyle 6800 3070 veya daha üst seviyeli kasa çıkarma fikri var mı? Yoksa 500 stok 3050 6600 vb öğrenci sevindirme devam mı?Olmuyor DA yaptırıyor. Çok fark var.
Hep hazır sistemler için indirim geliyor, tekli ekran kartları içinde bir güzellik yaptırırsanız iyi olur.Neden olmasın zaten bu Kasım ayında aldınız aldınız ondan sonra iyi fiyat beklemeyin
Güzel ama araştırılırsa bu fiyata ikinci el rtx 2060 daha mantıklı .Paylaşıldımı tam emin olamadım. Paylaşan olduysa ben görmediysem arkadaşlar kusura bakmasın.
Takipteyiz.Hayır direkt ben yaptırıyorum veya size özel şu fiyat yapabiliriz durumu oluyor beğenmezsem 100 daha indirsene diye rica ediyorum. Aşağıya iki örnek bıraktım, sağda solda benim indirimlerimi paylaşan yayıncıları görürseniz sahip çıkarsanız sevinirim
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Böyle yorumları çok görüyoruz dostum. Bu fiyata RX 6600 bile bulunuyor ama herkes ikinci ele sıcak bakmıyor öyle bir durum var.Güzel ama araştırılırsa bu fiyata ikinci el rtx 2060 daha mantıklı .