Neler Yeni

Asus Dual rx 6600 Ekipmanını anlat.

Kurapikki

80+ Bronze
Asus dual rx 6600 ekipmanını anlat için açmış bulunmaktayım konuyu. ( Gaming gende ürün stoktan kalktığı için inceleme yazabileceğim tek yer forum)

Ürün bir kere çok güzel duruyor abi. Bundan önce elimde xfx swift rx 6600 vardı bu kasanın camlı kısmından bu kadar kallavi durmuyordu. RGB'si olmamasına rağmen bu duruş gerçekten çok güzel gösteriyor sistemi.
Sıcaklık değerlerine gelicek olurask DA-GT2 sistemin kasasında valorantta 55 derece üzerine çıkmıyor ve çok sessiz çalışıyor ama coil whine sesi sorununu yaşayan birkaç arkadaşım var.(ben yaşamadım)
8gb vRam değeri çoğu yüksek gelmese de bence yakın gelecekte çıkabilecek her oyunu da oynatabilecek bir kapasiteye sahip bir değer. Zaten kartın performansına değinmemize gerek yok performansı gerçekten fiyatına göre çok iyi. Şimdi yaşadığım sorunlara gelelim ne de olsa inceleme olarak yazıyorum.
1658509280053.png

Wattman hatası ile karşılaştım. Ancak durum çok ciddi değil neden olduğunu da biliyorum. LoL'de grafik ayarı yaparken "abi bi çözünürlüğü 1024x768 e alayım bakayım oyun nasıl görünüyor" dememle başlayan bu hata çözünürlük değiştirdiğim an oyunun çökmesi ile son buldu. Yani demek istediğim böyle ufak tefek şeylerden dolayı bazı hatalar ile karşılaşabiliyoruz.

Haticeye değil neticeye bakalım diyorsak da kart fiyatını sonuna kadar hak eden, f/p sistemlerin baş tacı bir kart bence.
Başlıkta da dediğim gibi asus ekipmanını anlat incelemesi olduğu için çok derin yerlere inip fotoğrafla destekleyemedim ancak sırf ekipmanımı anlatacağım diye de övmek istemedim biraz da gömdüm.
İyi günler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,086,642
Üyeler
172,706
Son üye
Mehmet271
Top Bottom