asus dual rx 6600 kaça satılır

o fiyatlarda gördüm dedim ne boş insanlarsınız 3k piyasası
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

aynen kanka 3k piyasası
hocam sana 7/24 miningli kartın fiyatını sormadık birkaç aylık kart 2. el ölü ama sen ölüyü mezardan çıkarıp tekrar öldürdünüz ya

hocam sana 7/24 miningli kartın fiyatını sormadık birkaç aylık kart 2. el ölü ama sen ölüyü mezardan çıkarıp tekrar öldürdünüz ya
hocam gülenler gülsün arkadaş ilana koysun 4binden veya 3750den bakalım satabilecekmi çok merak ediyorum konuyu açan arkadaş tam3kdan sattığı zaman kartı surat ifadelerini merak ediyorum

bro inan alıcının umrunda değil ne kadar kullandıgın falan bilgisayarcıya gittim 1650 için adam 1500 lira çekti bende o para 1050ti al dedim çıktım ve garantiside 1.5 yıl kadar vardı sen 4000 falan yaz beklemede kal satacagın fiyatı yazma üstünü yaz o indirim ister illaki yazan falan olmazsa hiç yavaş yavaş düşersin fiyatı

4 k ya gider

bro inan alıcının umrunda değil ne kadar kullandıgın falan bilgisayarcıya gittim 1650 için adam 1500 lira çekti bende o para 1050ti al dedim çıktım ve garantiside 1.5 yıl kadar vardı sen 4000 falan yaz beklemede kal satacagın fiyatı yazma üstünü yaz o indirim ister illaki yazan falan olmazsa hiç yavaş yavaş düşersin fiyatı
hocam bn satmıyorum

Aynı kartı 3300e aldık geçen ay arkadaşıma. 4 aylık kart. KFG tam. 4k'ya satılırsa başının üstüne koy derim. Acelen yoksa yaz yine de 4k belli olmaz bu işler.

Sizlere soru, 1 gün kullanılmış 6600 ne kadar eder?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,162
Üyeler
192,210
Son üye
okann
Geri