- Konu Sahibi Konu Sahibi
bulaştık bir belaya yahocam aynı ekran kartı aynı sorunu yaşıyordum nvidiaya geçtim sorun çözüldü başka çözüm yok galiba satıp 3060 falan al 2. elden temiz
bulaştık bir belaya yahocam aynı ekran kartı aynı sorunu yaşıyordum nvidiaya geçtim sorun çözüldü başka çözüm yok galiba satıp 3060 falan al 2. elden temiz
DDU ile driverı silin 23.9.1 yükleyin düzelmezse farklı monitörde deneyin oradada düzelmezse garantiye yollayın.Selam hocam freesync suan kapalı durumda 2 ekrandada kapalıykende yapıyor 23.10.1 kurulu şuanda bu ilk aldığımdan beri böyle 3-4 Aylık cihaz 75 hz monitördeyken monitördendir diyordum 144dede aynı sorunu yaşayınca sizlere danışayım dedim
şimdi bunu itopyaya göndersem muhtemelen ekran kartı turbodayken gelen sese bobin sesi ( coil whine ) diyecekler , ekrandaki göz kırpma muhabbetinide detaylı incelerlermi bilemiyorum çünkü ilk açtığımdan 3-4 saat sonrası için başlıyor bu durum itopyadanda asusdanda midem bulandı kıçı kırık sapphire rx 560 kullanıyordum hiç böyle sorun yaşamamıştım , çoğunluk olarak konuşmayayım artık bireysel görüşüm asusun şişirilmiş bir marka olduğu , şimdi itopyaya bi yazı gönderdim videoyuda ek olarak belirttim aynısını asus türkiye içinde yapacağım sonuç alabilcekmiyim bilmiyorum ama bakalım muhtemelen göndersem bile 2 hafta sonra kart düzgün çalışıyor diyip geri göndericekler ses fazla rahatsız etmiyor lakin ekrandaki seyirmeler çok sinir bozucuSanırım insanların, AMD'nin NVIDIA'dan daha fazla performans vermesine ve pahalı olmasına rağmen gene de NVIDIA almalarını anlıyorum artık. AMD çok sorunlu herhalde, yazılımsal ve donanımsal açıdan
Allah kurtarsınşimdi bunu itopyaya göndersem muhtemelen ekran kartı turbodayken gelen sese bobin sesi ( coil whine ) diyecekler , ekrandaki göz kırpma muhabbetinide detaylı incelerlermi bilemiyorum çünkü ilk açtığımdan 3-4 saat sonrası için başlıyor bu durum itopyadanda asusdanda midem bulandı kıçı kırık sapphire rx 560 kullanıyordum hiç böyle sorun yaşamamıştım , çoğunluk olarak konuşmayayım artık bireysel görüşüm asusun şişirilmiş bir marka olduğu , şimdi itopyaya bi yazı gönderdim videoyuda ek olarak belirttim aynısını asus türkiye içinde yapacağım sonuç alabilcekmiyim bilmiyorum ama bakalım muhtemelen göndersem bile 2 hafta sonra kart düzgün çalışıyor diyip geri göndericekler ses fazla rahatsız etmiyor lakin ekrandaki seyirmeler çok sinir bozucu
Yarın sabah ilk bunu deneyeceğimDDU ile driverı silin 23.9.1 yükleyin düzelmezse farklı monitörde deneyin oradada düzelmezse garantiye yollayın.