knk neden imzanda 6650 xt ye alma aldırma yazdınHocam şuanda rx 6600 çok daha iyi ama arc a750nin önde olduğu oyunlar var driverler ile dahada iyi olabilir ama tarihini kestirmek zor amd gibi yıllarca yapamayabilirler.
A750.yeni oyunlarda onde gibi bilemedim hocamHocam şuanda rx 6600 çok daha iyi ama arc a750nin önde olduğu oyunlar var driverler ile dahada iyi olabilir ama tarihini kestirmek zor amd gibi yıllarca yapamayabilirler.
Reis 1 hafta bela bir sorunla uğrastim wattman sandım değilmiş oyunda siyah ekran veriyordu kasa çalışıyordu ama ekran yoktu ama şükür priz değiştirerek çözdüm. Silmeyi unutmuşumknk neden imzanda 6650 xt ye alma aldırma yazdın
anladım knk teşekkürlerReis 1 hafta bela bir sorunla uğrastim wattman sandım değilmiş oyunda siyah ekran veriyordu kasa çalışıyordu ama ekran yoktu ama şükür priz değiştirerek çözdüm. Silmeyi unutmuşum
Hocam 6 6.5k civarına çıkarsanız rx 6700 bulunur ikinci eldeA750.yeni oyunlarda onde gibi bilemedim hocam
Aslında 6600 den memnunum hatta 1 ay once filan 6700xt alabiliyordum ama almak istemedim aman aman fark yok diye 6600 den sanirim 4000 serisi karta geçerim ileride şuanda a750 alsammi diye dusundum arada değişiklik yapmak istiyorumHocam 6 6.5k civarına çıkarsanız rx 6700 bulunur ikinci elde
İleride 4000 serisine geçerim ozamanA750 ve A770'in boşta çok güç tüketme gibi bir kronik sorunu var. Yazılım, bios ayarları vb. üzerinden düzeltmeyi denemek için 1-2 yöntem olsa da kesin çözümü olan bir durum değil. 6600'den memnunsan gerek yok.
dedim ya can sıkıntısından açtım konuyubu nasil mantiktir tabikide alinmaz fsr3 gelmesi cok muhtemel o karta kas gucu bakimindan da onde